Ex Lil Kleine Jaimie Vaes voor het eerst rust na mishandeling

Jaimie Vaes voelt zich een paar maanden na de breuk met haar verloofde Lil Kleine "veel sterker". De influencer zegt in het tijdschrift Grazia dat ze "voor het eerst" sinds het uitlekken van de videobeelden waarop te zien is hoe de rapper haar mishandelt, kan zeggen dat het "goed" met haar gaat. "Dat was hiervoor wel even anders."

Volgens Vaes heelt de tijd veel wonden. "Ik zal niet zeggen dat ik er al voor honderd procent ben, maar mijn gedachtes en mijn gevoel als ik wakker word, zijn niet meer dáár. Die zijn in het heden en ik focus me nu op leuke, positieve dingen."

Vaes kreeg veel reacties op het feit dat ze bij Lil Kleine bleef na een eerder incident waarbij hij gewelddadig tegen haar zou zijn geweest. "Als je er zelf niet emotioneel bij betrokken bent, kun je niks over zo’n situatie zeggen", vindt ze, al voegt ze toe bij een ander waarschijnlijk ook zo te hebben gereageerd. "Ik heb vroeger ook weleens tegen vriendinnen gezegd: ‘What the fuck doe jij hier nog?’ Dan zag ik het verdriet in hun ogen en dacht ik: hoezo laat je dit toe?"

Hel

Pas als je zelf zoiets meemaakt, begrijp je volgens de influencer hoe het is. "Je gaat aan jezelf twijfelen en bent ook bang om alleen te zijn. Pas als je eruit hebt durven stappen en door een hel bent gegaan, besef je dat je beter af bent alleen."

In februari lekten videobeelden uit waarop te zien is hoe Lil Kleine het hoofd van zijn verloofde tussen een autodeur klemt. De rapper werd kort daarna aangehouden en het Openbaar Ministerie liet weten hem te verdenken van een poging tot zware mishandeling. Vaes verbrak de relatie. De twee hebben samen een zoon.

Door: ANP