Hans Kazàn na periode van ziekte weer vol energie aan de slag

Door Redactie Nationale recreatiegids
1 min
Illusionist Hans Kazàn is weer vol aan de bak nadat hij maandenlang in de lappenmand had gelegen. Dat laat zijn vrouw Wendy maandag aan ANP weten. De 69-jarige magiër voelt zich prima en doet vrijwel dagelijks lezingen en presentaties. "Het is heerlijk voor Hans om weer gewoon zijn dingen te kunnen doen", aldus Wendy. "Hij heeft twee weken lang elke dag verplichtingen in de vorm van presentaties, workshops en optreden. Daar heeft hij heel veel zin in."

Kazàn werd de afgelopen drie maanden twee maal opgenomen in een ziekenhuis in Spanje, waar hij woont, vanwege extreme misselijkheid en braken. Dit kwam, bleek na uitgebreid onderzoek, door een combinatie van verkeerde medicatie en een tekort aan calcium en magnesium in zijn lichaam.

De illusionist, die recent nog een prestigieuze prijs won voor zijn grote internationale betekenis voor het goochelvak, keerde afgelopen week terug naar Nederland. Hij kreeg de afgelopen weken vooral via sociale media duizenden hartverwarmende berichten van fans en geïnteresseerden die met hem meeleefden tijdens zijn ziekbed.

Door: ANP