Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Na twintig jaar samenzijn gaat Rudolph van Veen eindelijk trouwen

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km
Rudolph van Veen (55) heeft de langgekoesterde droom van zijn grote liefde Simone van den Berg (47) na twintig jaar samenzijn werkelijkheid laten worden. De televisiekok heeft een 9-jarige zoon, Ralph, met Simone, maar van een huwelijk kwam het tot op heden niet, maar nu was het moment eindelijk daar. "Ik kan niet anders zeggen dan dat we een zeer geslaagd trouwfeest hebben gehad," laat Van Veen weten aan De Telegraaf.

Van Veen bekent dat hij niet zoveel had met trouwen, maar daar in 2019 een ander idee bij kreeg. "Op 2 mei 2019 vond ik dat het er maar eens van moest komen. Simone is die dag jarig en bij ons is het dan traditie dat je op bed een mooie taart krijgt. En die had ik, met daarop geschreven: ’Wil je met mij trouwen?’. De tranen vloeiden rijkelijk, want eindelijk zag ze haar wens in vervulling gaan. Ze zei toen nog dat ze hoopte dat ze lekker lang ’verloofd’ zou blijven, omdat het zo’n beperkt moment is. Ze heeft gekregen wat ze vroeg, want door corona hebben we het keer op keer moeten verplaatsen. Maar nu mag ze zich eindelijk mevrouw Van Veen noemen. Zondag was overigens niet het officiële jawoord. Dat gaven we al eerder op de bijzondere trouwdatum van 02-02-2022 in Maastricht."

Stralende dag 

Rudolph vervolgt: "Die datum hadden we al vaststaan en ook door laten gaan, alleen konden we toen nog geen feest geven. Daarom besloten we intiem met zijn tweetjes te trouwen, met Ralph en mijn dochter Doris erbij. Met de trouwambtenaar hebben we dat zo afgesproken. Het was een mooie en stralende dag. In de middag gaven we het jawoord en zijn toen de stad ingedoken. Eerst wat gedronken en toen ergens gezellig wat gegeten. Dit gaf vooral Simone een goed gevoel dat we het samen hebben gedaan. Omdat ze niet zo graag in de spotlights wil staan. Nu heeft ze optimaal van de plechtigheid genoten."

De televisiekok is blij met zijn besluit om toch te trouwen na al die jaren samen. "Als dat haar grootste wens is, waarom zou ik die dan niet in vervulling laten gaan? En hoe leuk is dit ook voor onze zoon! Het is eigenlijk ook een statement om te laten zien hoeveel ik om haar geef. Mijn doel is om mijn vrouw ultiem gelukkig te maken, en de rest van mijn leven te behouden.’’

Door: ANP 

12 april '24 (12:48)

Amstelveens Cobra Museum mogelijk uit financiële penarie

Goed nieuws voor het Cobra Museum in Amstelveen: het college van B&W geeft aan dat zij bereid zijn om een subsidie voor meerdere jaren te verstrekken aan het museum. Eerder liet het Cobra Museum weten dat zij in de financiële problemen zitten. Volgens het museum is het lastig om exposities te trekken als zij niet in een stabiele financiële situatie verkeren, meldt 1Amstelveen.

11 april '24 (10:35)

TV-componist Tonny Eyk krijgt oeuvreprijs

Tonny Eyk krijgt dit jaar de oeuvreprijs bij de uitreiking van de Music in Media Awards (MIMA's). De 83-jarige componist en muzikant was verantwoordelijk voor de muziek van talloze tv-programma's en schreef ook verschillende hits voor Kinderen voor Kinderen.

10 april '24 (13:16)

Dirigent Edo de Waart vindt dat het tijd is om met pensioen te gaan

Dirigent Edo de Waart stopt ermee, meldt het Radio Filharmonisch Orkest (RFO) op zijn site. Na een loopbaan van meer dan zestig jaar vindt de 82-jarige het tijd om met pensioen te gaan.

10 april '24 (11:11)

Brabant opent subsidieronde voor amateurkunst

De provincie Brabant vindt continuïteit in amateurkunst belangrijk. Daarom opent de provincie vandaag een subsidieronde waarbij amateurkunstenaars een meerjarige subsidie kunnen ontvangen. Aanvragen kan van 10 april tot en met 30 mei. Voor de subsidieregeling is voor de periode 2025-2028 2,64 miljoen euro vrijgesteld, meldt provincie Brabant.

10 april '24 (10:56)

Overijssel zet Kunst van de Korte Keten centraal met reizend minimuseum

Tijdens het evenement ‘Streekfeest de Waard: Blij in de Wei!’ op Zuivelboerderij de Waard in Balkbrug is op 6 april het Kleinste Mobiele Museum van Nederland gelanceerd. Het is een project waarmee verbinding wordt gemaakt tussen kunst en streekproducten in Zwolle en het Overijsselse Vechtdal. Met De Korte Keten Experience, een muziekvoorstelling van The Unstoppables, een streeklunch en streekproductenmarkt staat het minimuseum klaar om bezoekers te ontvangen, meldt Marketing Oost.

10 april '24 ( 8:45)

Klaas van der Eerden na tien jaar terug het theater in

Klaas van der Eerden gaat na tien jaar afwezigheid weer het theater in met een nieuw programma. De officiële première vindt plaats op donderdag 19 september in het Theater De Fransche School in Culemborg en is daarna tot en met 13 mei 2025 te zien in theaters door het land, heeft zijn management dinsdag bekendgemaakt.

09 april '24 (10:50)

Museum De Lakenhal bestaat 150 jaar en dat wordt gevierd

Op 1 mei bestaat Museum De Lakenhal 150 jaar. In 1874 werd de oude Laecken-Halle omgedoopt tot stadsmuseum van Leiden en geopend voor het grote publiek. Dat wil het museum vieren met gratis toegang en allerlei activiteiten, zoals flitslezingen, kindercolleges en creatieve opdrachten. Daarnaast is er een avondprogramma tijdens de Nacht van de Zintuigen. De burgemeester van Leiden opent samen met directeur Tanja Elstgeest om 10:00 uur de poort en onthult een nieuw kunstwerk van Claudy Jongstra, meldt het museum. 

08 april '24 (11:02)

Speciale Tussen Kunst en Kitsch aflevering in het teken van kunstenaar Anton Heyboer

Omroep AVROTROS maakt een aflevering van Tussen Kunst en Kitsch Extra, die in het teken staat van de Nederlandse kunstenaar Anton Heyboer. Aanleiding voor de special is dat het dit jaar honderd jaar geleden is dat Heyboer werd geboren. De uitzending is op 14 april te zien bij NPO 2 Extra en terug te zien via de website van de omroep.

08 april '24 ( 8:47)

Boef B2 uit Bassie & Adriaan, Harry Dikmans, overleden

Artiest, sneltekenaar en acteur Harry Dikmans is vrijdag op 96-jarige leeftijd overleden. Dikmans kreeg voornamelijk bekendheid als de eerste dove boef B2 in Bassie & Adriaan.

08 april '24 ( 8:44)

West Side Story na dertig jaar terug in Nederlandse theaters

De musical West Side Story keert na bijna dertig jaar terug in de Nederlandse theaters. Producent De Graaf & Cornelissen Entertainment komt in het seizoen van 2025-2026 met een nieuwe Nederlandse versie van de oorspronkelijke Amerikaanse musical uit 1957.