Monique Westenberg en André Hazes gaan vakantie vieren met zoontje

Monique Westenberg en haar zoon André jr. gaan de komende weken in het buitenland tijd doorbrengen met André Hazes. Op Instagram kondigt Monique, die jarenlang een relatie had met Hazes, aan dat zij op deze manier gaan uitvinden hoe zij in de toekomst als gezin kunnen functioneren.

"Wij checken even uit. Met én voor elkaar", schrijft Westenberg bij een foto van zichzelf en haar zoon op het vliegveld. "Het afgelopen jaar was een achtbaan voor ons allemaal. Er is nu rust maar door externe factoren is er weinig mogelijkheid dit met elkaar te ervaren. Om te kijken welke vorm we nodig hebben als gezin zullen we de aankomende weken samen zijn. Het belangrijkste hierin is voor ons dat onze zoon in alle vrijheid tijd met zowel mama als papa kan doorbrengen waar we samen onszelf kunnen zijn!"

Verenigde Staten 

Westenberg schrijft niet waar zij en André jr. naartoe vliegen voor de hereniging met Hazes. Mogelijk is dat de Verenigde Staten, aangezien Hazes daar de laatste tijd vaker een tijdje doorbracht. Westenberg had tussen 2014 en 2021 een relatie met de zanger, in 2016 werd hun zoon André jr. geboren. Hazes had later relaties met onder anderen Bridget Maasland en Sarah van Soelen.

Door: Nationale Recreatiegids