Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

The Voice coach Anouk noemt gebrek aan communicatie rel alarmerend

Door Redactie Nationale recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km
Anouk heeft nadat de misstanden achter de schermen bij The Voice of Holland eerder dit jaar aan het licht waren gekomen, niemand van het programma meer gesproken over de situatie. Dat vertelt de zangeres maandag in een interview tijdens De Coen en Sander Show op Radio 538. Anouk noemt het gebrek aan communicatie alarmerend.

Op de vraag of ze ooit nog eens terug zou keren als jurylid bij een programma als The Voice, moet de zangeres het antwoord schuldig blijven. "Ik weet niet of ik weer mee zou willen werken, er zal wel eerst een flinke bezem door die toko moeten worden gehaald. Maar het feit dat ik nog niks heb gehoord, voorspelt ook niet veel goeds", aldus Anouk.

Praten 

Volgens de zangeres zal er toch eerst goed gepraat moeten worden met iedereen om te kijken of en hoe het beter kan. Dat dit tot op heden nog niet is gebeurd, is volgens het jurylid al een teken aan de wand. "Dat er niemand op de hoogte wordt gehouden en dat er niet meer gesproken wordt vind ik al een 'red flag'. Want als er niet wordt gepraat, krijg je ook niks beters."

RTL-directeur Peter van der Vorst 

Het laatste contact dat de zangeres had, was met RTL-directeur Peter van der Vorst. Die hing volgens Anouk "als een gillend speenvarken" aan de lijn nadat zij in januari op Instagram had gezegd dat ze niks meer met het programma te maken wilde hebben. Hij zou haar "een backstabber" hebben genoemd en Anouk hebben gezegd dat ze er samen uit moesten komen omwille van "de goede band" die ze hadden. "Maar die hebben we helemaal niet, ik heb die man drie keer gezien. We hebben gewoon een zakelijke afspraak", zegt de zangeres.

"Dat vond ik een beetje vreemd", vervolgt Anouk. "Ik zei: 'gast, houd gewoon je waffel dicht. Je kan beter beginnen tegen die gasten die hun lul niet in hun broek kunnen houden en niet tegen mij', en daarna heb ik nooit meer iemand gesproken."

Door: ANP 

12 april '24 (12:48)

Amstelveens Cobra Museum mogelijk uit financiële penarie

Goed nieuws voor het Cobra Museum in Amstelveen: het college van B&W geeft aan dat zij bereid zijn om een subsidie voor meerdere jaren te verstrekken aan het museum. Eerder liet het Cobra Museum weten dat zij in de financiële problemen zitten. Volgens het museum is het lastig om exposities te trekken als zij niet in een stabiele financiële situatie verkeren, meldt 1Amstelveen.

11 april '24 (10:35)

TV-componist Tonny Eyk krijgt oeuvreprijs

Tonny Eyk krijgt dit jaar de oeuvreprijs bij de uitreiking van de Music in Media Awards (MIMA's). De 83-jarige componist en muzikant was verantwoordelijk voor de muziek van talloze tv-programma's en schreef ook verschillende hits voor Kinderen voor Kinderen.

10 april '24 (13:16)

Dirigent Edo de Waart vindt dat het tijd is om met pensioen te gaan

Dirigent Edo de Waart stopt ermee, meldt het Radio Filharmonisch Orkest (RFO) op zijn site. Na een loopbaan van meer dan zestig jaar vindt de 82-jarige het tijd om met pensioen te gaan.

10 april '24 (11:11)

Brabant opent subsidieronde voor amateurkunst

De provincie Brabant vindt continuïteit in amateurkunst belangrijk. Daarom opent de provincie vandaag een subsidieronde waarbij amateurkunstenaars een meerjarige subsidie kunnen ontvangen. Aanvragen kan van 10 april tot en met 30 mei. Voor de subsidieregeling is voor de periode 2025-2028 2,64 miljoen euro vrijgesteld, meldt provincie Brabant.

10 april '24 (10:56)

Overijssel zet Kunst van de Korte Keten centraal met reizend minimuseum

Tijdens het evenement ‘Streekfeest de Waard: Blij in de Wei!’ op Zuivelboerderij de Waard in Balkbrug is op 6 april het Kleinste Mobiele Museum van Nederland gelanceerd. Het is een project waarmee verbinding wordt gemaakt tussen kunst en streekproducten in Zwolle en het Overijsselse Vechtdal. Met De Korte Keten Experience, een muziekvoorstelling van The Unstoppables, een streeklunch en streekproductenmarkt staat het minimuseum klaar om bezoekers te ontvangen, meldt Marketing Oost.

10 april '24 ( 8:45)

Klaas van der Eerden na tien jaar terug het theater in

Klaas van der Eerden gaat na tien jaar afwezigheid weer het theater in met een nieuw programma. De officiële première vindt plaats op donderdag 19 september in het Theater De Fransche School in Culemborg en is daarna tot en met 13 mei 2025 te zien in theaters door het land, heeft zijn management dinsdag bekendgemaakt.

09 april '24 (10:50)

Museum De Lakenhal bestaat 150 jaar en dat wordt gevierd

Op 1 mei bestaat Museum De Lakenhal 150 jaar. In 1874 werd de oude Laecken-Halle omgedoopt tot stadsmuseum van Leiden en geopend voor het grote publiek. Dat wil het museum vieren met gratis toegang en allerlei activiteiten, zoals flitslezingen, kindercolleges en creatieve opdrachten. Daarnaast is er een avondprogramma tijdens de Nacht van de Zintuigen. De burgemeester van Leiden opent samen met directeur Tanja Elstgeest om 10:00 uur de poort en onthult een nieuw kunstwerk van Claudy Jongstra, meldt het museum. 

08 april '24 (11:02)

Speciale Tussen Kunst en Kitsch aflevering in het teken van kunstenaar Anton Heyboer

Omroep AVROTROS maakt een aflevering van Tussen Kunst en Kitsch Extra, die in het teken staat van de Nederlandse kunstenaar Anton Heyboer. Aanleiding voor de special is dat het dit jaar honderd jaar geleden is dat Heyboer werd geboren. De uitzending is op 14 april te zien bij NPO 2 Extra en terug te zien via de website van de omroep.

08 april '24 ( 8:47)

Boef B2 uit Bassie & Adriaan, Harry Dikmans, overleden

Artiest, sneltekenaar en acteur Harry Dikmans is vrijdag op 96-jarige leeftijd overleden. Dikmans kreeg voornamelijk bekendheid als de eerste dove boef B2 in Bassie & Adriaan.

08 april '24 ( 8:44)

West Side Story na dertig jaar terug in Nederlandse theaters

De musical West Side Story keert na bijna dertig jaar terug in de Nederlandse theaters. Producent De Graaf & Cornelissen Entertainment komt in het seizoen van 2025-2026 met een nieuwe Nederlandse versie van de oorspronkelijke Amerikaanse musical uit 1957.