Doktoren vinden het te vroeg om Hans Kazàn uit het ziekenhuis te ontslaan

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Hans Kazàn moet ook vrijdag nog in het ziekenhuis in het Spaanse Marbella blijven. Dat vertelt zijn vrouw Wendy aan het ANP. "De doktoren vinden het nog te vroeg voor Hans om naar huis te gaan. Hij is nog erg zwak."

De 68-jarige goochelaar werd vorige week met spoed opgenomen nadat hij bijna twee weken lang zijn eten niet binnen kon houden. Overtollig maagzuur bleek de oorzaak. Vrijdagochtend hoorden Hans en Wendy dat hij nog niet naar huis mag. "Woensdag dachten de doktoren dat hij vrijdag naar huis zou mogen, maar hij moet voorlopig nog blijven. De doktoren willen de situatie nog meer aanzien", aldus zijn vrouw.

Dubbel gevoel 

Wendy had gehoopt dat haar man thuis kon aansterken. "Ik had al soep voor hem gemaakt. Dat neem ik nu maar mee naar het ziekenhuis." Er heerst een dubbel gevoel bij Wendy. "Hij wordt goed verzorgd in het ziekenhuis, maar hij is er al zolang. Inmiddels al twaalf dagen."

Wel gaat het steeds beter met Hans, laat Wendy weten. "Zeker vergeleken met hoe het was. Sinds gisteren is hij van het infuus af en kan hij weer kleine beetjes eten. Hij is ook niet meer misselijk, dus dat is positief."

Door: ANP