Vanaf april is Jandino Asporaat weer te zien in het theater

Jandino Asporaat gaat in april weer op tournee en trekt door Nederland met zijn solovoorstelling Perspectief. Dat heeft producent Huis van Asporaat woensdag bekendgemaakt. De verkoop van de tour gaat donderdag van start.

Het thema van zijn nieuwe show is dat onderwerpen altijd vanuit verschillende perspectieven kunnen worden bekeken. De komiek stelt met klem dat het "juist in deze wereld nodig is om dingen af en toe vanuit een ander perspectief te bekijken. De waarheid ligt immers in het oog van de toeschouwer, dat is dan wel vanuit welke hoek je het bekijkt natuurlijk."

Asporaat was een van de artiesten die niet wilde toeren tijdens de coronarestricties van de afgelopen twee jaar. Hij schrapte een tournee uit boosheid over de coronapas die theaterbezoekers moesten tonen voordat ze naar binnen mochten. De cabaretier zei "niet te willen meewerken aan een tweedeling in de samenleving".

Ook moest Asporaat de release van zijn film Bon Bini Holland 3 uitstellen, omdat in december alle bioscopen weer de deuren moesten sluiten. Het derde deel in de zeer succesvolle hitreeks gaat nu eind juni in première.

Door: ANP