Normal_rss_entry-315195

John Cleese maakt met zijn theatertournee drie extra stops in Nederland. De Britse komiek zal volgend jaar ook optreden in Amare in Den Haag, De Oosterpoort in Groningen en TivoliVredenburg in Utrecht.

De 81-jarige Cleese zou eigenlijk al vorig jaar voor vier voorstellingen naar Nederland komen, maar dat kon vanwege de coronapandemie niet doorgaan. De shows werden opgeschoven naar volgend jaar en vanwege de vraag naar tickets zijn er nu extra shows toegevoegd.

De komiek trapt zijn Nederlandse tournee op 22 juni 2022 af in Enschede. De laatste voorstelling staat op 11 juli 2022 gepland in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Van de al eerder geplande shows zijn er alleen nog voor die van De Spiegel in Zwolle enkele kaartjes verkrijgbaar. Kaartjes voor de toegevoegde voorstellingen zijn vanaf vrijdagochtend te koop.

Tijdens de voorstellingen van The Last Time To See Me Before I Die vertelt de Monty Python-ster over zijn persoonlijke leven en carrière. Zoals de titel van de show al doet vermoeden is Cleese niet van plan na deze tournee nog terug te keren in het theater.

Door: ANP