Normal_rss_entry-300417

DI-RECT geeft hun serie livestreamconcerten in mei een vervolg met een show vanuit het AFAS Circustheater in Scheveningen. De band wordt daarbij ondersteund door het Haagse Residentie Orkest.

"Het spelen met een groot orkest is een droom die uitkomt. Dit stond al lange tijd op onze bucketlist en in het Residentie Orkest hebben we een partij gevonden met wie we deze droom kunnen verwezenlijken. Voor de arrangementen slaan we opnieuw de handen ineen met arrangeur Tom Trapp met wie we in het verleden al eerder toffe dingen hebben gemaakt. Dit gaat heel spectaculair worden", belooft DI-RECT.

In het theater spelen de muzikanten veel nummers van DI-RECT's laatste album Wild Hearts. Ook komen er stukken uit het repertoire van de afgelopen tien jaar langs.

Het concert is een dag na hun laatste livestream aangekondigd. Vrijdag trad de band op vanuit de koepelbioscoop Omniversum in Den Haag. In totaal gaf DI-RECT sinds de start van de coronacrisis nu al zes digitale optredens. In totaal kochten meer dan 50.000 mensen een kaartje.

Kaarten voor het concert met het Residentie Orkest zijn direct beschikbaar. Net als bij de vorige optredens kunnen fans zelf bepalen welk bedrag ze ervoor willen neerleggen.

Door: ANP