Normal_rss_entry-298979

Na het abrupte einde van de serie vorig jaar krijgt Ray Donovan nu toch een passend slot. De makers van de show werken aan een film waarin het verhaal rond Ray en de verdere familie Donovan wordt afgerond.

Begin 2020 werd het zevende seizoen van de serie afgesloten met een cliffhanger, maar een maand later trok zender Showtime de stekker uit de show. Hoofdrolspeler Liev Schreiber werkt nu samen met showrunner David Hollander aan de film, waarin hij zelf te zien is en ook Jon Voight en Kerris Dorsey terugkeren als zijn vader Mickey en dochter Bridget.

Ray Donovan ging over een 'fixer' voor de rich and famous, iemand die problemen oplost waar zij zelf liever niet hun handen vuil aan maken. Showtime liet woensdag weten: "Toen Ray Donovan van de buis ging na zeven geweldige seizoenen hoorden we van zoveel trouwe fans dat ze er nog niet aan toe waren afscheid te nemen van Ray en de geweldig ontspoorde Donovan-clan. We zijn dolgelukkig dat Liev en David voor hen aan een spannend nieuw hoofdstuk van deze iconische serie werken."

In totaal kwamen er 82 afleveringen van Ray Donovan uit. De serie won een Critics' Choice Award, een Golden Globe en een Emmy.

Door: ANP