Normal_rss_entry-294720

De makers van de nieuwe James Bond-film No Time to Die lopen tegen een nieuw probleem aan nu de film voor de zoveelste keer uitgesteld is. Sommige scènes moeten volgens de Britse krant The Sun worden aangepast omdat de gadgets die spion 007 gebruikt inmiddels gedateerd zijn.

Het 25e avontuur van James Bond werd vanwege de coronacrisis al meerdere malen uitgesteld. In eerste instantie zou de film eind 2019 in première gaan, nu staat de film gepland voor oktober 2021.

Grote bedrijven als Nokia, Omega en Adidas betalen flink wat geld om hun producten in de film te tonen. Dit gaat dan doorgaans om de allernieuwste modellen. Maar deze zijn inmiddels niet meer nieuw omdat de film zo vaak op de lange baan is geschoven. Het gaat volgens bronnen vooral om scènes met Q (Ben Whishaw), de man die 007 altijd de gadgets bezorgt die hem uit elke penibele situatie kunnen redden.

Het is de laatste keer dat acteur Daniel Craig de rol van 007 vertolkt. Een vakantie van de Britse agent wordt in No Time to Die abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter hem vraagt een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Het wordt de langste Bond-film in de geschiedenis van de serie.