Normal_rss_entry-294507

Nadat studio Warner Bros. eerder deze maand de release van film Godzilla vs. Kong twee maanden vervroegde naar half maart, is de Amerikaanse première van het monsterepos nu weer iets vooruit geschoven. De film komt nu op 31 maart uit, vlak voor het paasweekend.

Godzilla vs. Kong, met onder meer Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall en Brian Tyree Henry, is het vervolg op Godzilla: King Of The Monsters uit 2019. Zoals de titel al doet vermoeden, nemen in de film monsterlegendes Godzilla en King Kong het tegen elkaar op.

De film verschijnt in de Verenigde Staten tegelijkertijd in de bioscoop als op streamingplatform HBO Max. Buiten Amerika is HBO Max niet beschikbaar en komen de films wel exclusief in de bioscoop uit. Voor Nederland staat de release van Godzilla vs. Kong vooralsnog gepland op 18 maart. Of de film ook daadwerkelijk die dag uitkomt, zal mede afhankelijk zijn van de heropening van de bioscopen. Vooralsnog openen de filmhuizen in Nederland op 10 februari weer de deuren.

Door: ANP