De Graaf & Cornelissen schrapt Saturday Night Fever

Producent De Graaf & Cornelissen heeft weer een musicalvoorstelling moeten schrappen vanwege het coronavirus. Het productiehuis van Hans Cornelissen had gehoopt in het voorjaar van 2021 te gaan toeren met een nieuwe Nederlandse versie van Saturday Night Fever.

Maar het bedrijf moet hier toch vanaf zien, maakte Cornelissen vanochtend bekend. "Dit is helaas de zoveelste moeilijke en voor alle medewerkers betreurenswaardige beslissing we moeten nemen", aldus de producent. "Al afgelopen april besloten we onze grote producties Titanic en The Rocky Horror Show te verplaatsen naar het najaar van 2021. De huidige stand van zaken rond het coronavirus maakt het op ieder vlak ondenkbaar al in januari zo’n grote reizende theaterproductie uit te brengen."

Kleinere voorstellingen wel op tournee

Wel reizen er diverse kleinere voorstellingen van het bedrijf langs de theaters. Zo heeft De Graaf & Cornelissen nieuwe versies gemaakt van de musical Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie en Haal het doek maar op!. Ook bedacht Cornelissen de High Tea Musical Sessions in het Sofitel Hotel The Grand in Amsterdam.

Door: ANP
 

Lees ook: Reizende musicalproducties 'Titanic' en 'Rocky Horror Show' voorlopig geschrapt