Broers Tim en Wart Kamps maken derde kerstvoorstelling

De broers Tim en Wart Kamps staan in december voor het eerst in drie jaar weer samen op het podium. Zij gaan voor theater De Kleine Komedie in Amsterdam een speciale kerstshow maken: Jezus red ons AUB.

Ook Peter van Rooijen en Stephanie Louwrier werken mee aan de voorstelling. In de show keert Jezus hoogstpersoonlijk vanuit de hemel af naar Amsterdam om orde op zaken te stellen. De kaartverkoop gaat maandagochtend van start.

Kerstshow Kamps en Kamps

Het is de derde maal dat Kamps en Kamps samen een speciale show ontwikkelen voor de decembermaand. Samen met voormalig artistiek partner Bor Rooyackers wonnen de broers in 1998 het Amsterdams Kleinkunst Festival. Zij gingen na tien jaar en vijf succesvoorstellingen uit elkaar.

Wart Kamps staat momenteel met Stephanie Louwrier in het theater met de veelgeprezen satire 'Ssssst, 't is maar een peepshow'. Kamps en Kamps zijn niet de enige cabaretiers die in de kerstperiode met een speciale show komen. Zo maakt Paul Haenen al bijna dertig een speciale anti-kerst-voorstelling rond zijn alter ego Margreet Dolman.

Door: ANP