Hans Cornelissen gaat musicalmatinees doen in hotel The Grand

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Theaterproducenten Hans Cornelissen en Ruud de Graaf gaan vanaf eind september musicalmatinees organiseren in hotel The Grand in Amsterdam. Tijdens deze afternoon-tea-sessies zingen musicalsterren als Vajen van den Bosch, Mariska van Kolck, Joke de Kruijf en René van Kooten bekende nummers uit allerlei grote musicalhits.

Ook Lone van Roosendaal, Tony Neef, Brigitte Nijman, Renée van Wegberg en Esmee Dekker zijn aan het project verbonden. De optredens vinden plaats in de historische Raadzaal, waar in 1966 ook prinses Beatrix en prins Claus trouwden. Bezoekers weten van tevoren niet welke sterren zij die middag gaan horen.

Cultuur aanbieden in coronatijd

Cornelissen stelt in deze tijd van coronaproblemen op zoek te gaan naar alternatieve manieren om publiek cultuur aan te bieden. "Zeker in de huidige tijd is het fijn om geweldige artiesten met wie wij een band hebben ook dit bijzondere podium te kunnen bieden en het publiek weer van mooie live-entertainment evenementen te laten genieten", stelt hij. Het is de bedoeling dat de musicalmiddagen een langlopende traditie gaan worden.

De kaartverkoop voor de eerste middagen is maandag van start gegaan.

Door: ANP