TINA musical

De musical Tina, over het leven van Tina Turner, keert toch dit jaar weer terug in het Beatrix Theater in Utrecht, dat laat Stage Entertainment maandag weten. De musicalproducent zei eerder dat voorstellingen pas in maart 2021 weer van start zouden kunnen gaan vanwege het coronavirus.

Er zal voor de show wel een derde van de zaalcapaciteit worden gebruikt om zo de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Ook moeten bezoekers via speciale ingangen naar binnen en wordt de horeca in de foyers aangepast.

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland laat weten blij te zijn dat de musical weer kan worden gespeeld. "Het is geweldig dat we na zo’n onzekere periode eindelijk weer kunnen beginnen."

Tina, Lazarus en Anastasia

Naast Tina keert ook Lazarus terug in het theater, maar dan wel wat later. De voorstelling met muziek van David Bowie gaat in het voorjaar van 2021 alsnog op tournee nadat deze op 11 maart van dit jaar voor het laatst kon worden gespeeld. Het is nog niet bekend wanneer Tina en Lazarus precies weer te zien zijn. De musical Anastasia, die sinds september 2019 in het AFAS Circustheater in Scheveningen te zien was, keert naar verwachting ook in het voorjaar van 2021 weer terug.

Door: ANP