Brigitte Kaandorp Jenny Arean

Cabaretière Brigitte Kaandorp gaat volgend seizoen een show maken met zangeres Jenny Arean. De voorstelling gaat Gedeelde smart heten. Arean gaat hoogtepunten uit haar lange loopbaan zingen, Kaandorp verzorgt liedjes en conferences.

Dat vertelde Kaandorp in een interview op Troost-TV van Paul Haenen. "De bedoeling is dat we samen gaan toeren, al weet je natuurlijk nooit hoe het verder gaat in deze coronacrisis", stelt Kaandorp. "Jenny wil niet meer in haar eentje op tournee. Maar met z’n tweeën leek haar wel een leuk plan."

Door corona geen Carré voor Kaandorp

Kaandorp moest, net als veel cabaretiers, drie weken geleden haar huidige tournee staken vanwege de coronamaatregelen van de overheid. De tournee duurde nog tot half mei. "Er stonden nog een paar grote reeksen op het programma, onder meer in Carré. We gaan wel kijken of we nog iets kunnen verplaatsen. Maar ik was na twee jaar eigenlijk wel klaar met de voorstelling; op een gegeven moment wil je ook dóór." Een idee dat ook wordt ingegeven doordat er een stukje in de show zit over haar vader, die inmiddels is overleden.

Door: ANP

Lees ook: Paul Haenen start 'corona-troostzender' voor alle cabaretiers en artiesten.