Christmas with André

André Rieu heeft de data van zijn kerstconcerten voor 2020 in het MECC Maastricht bekendgemaakt. De concerten vinden plaats op zaterdag 19 december om 20.00 uur en zondag 20 december om 15.00 uur. Tickets zijn vanaf morgen verkrijgbaar. Dit meldt de Andre Rieu Groep.

André Rieu: “Kerst is voor mij de mooiste tijd van het jaar, en die breng ik het liefste door in gezelschap van mijn vrienden, familie en fans in mijn eigen stad. Vorig jaar was de sfeer in het MECC fantastisch.  Zo romantisch en tegelijkertijd heel vrolijk. Ik wil mijn publiek opnieuw uitnodigen voor deze prachtige reis naar Winter Wonderland: naar de wereld van de kerstman, de magie van kerst en de pracht van deze dagen.”
 

Internationale tour

 
In maart toert André Rieu met zijn Johann Strauss Orkest door de Verenigde Staten, daarna volgt een tour door het Verenigd Koninkrijk / Ierland en Oost-Europa. Ook treedt hij dit jaar voor het eerst op in Noorwegen en Uruguay.
 
Tickets en reisarrangementen voor Kerst met André zijn verkrijgbaar vanaf 65 euro en gaan morgen, woensdag 4 maart, om 10.00 uur in de verkoop via de website van André Rieu.
 
Door: Nationale Recreatiegids