Wie is de Mol? bioscoop

Net als vorig jaar zal ook dit jaar de finale van het populaire programma Wie is de Mol? te zien zijn in de bioscopen door heel Nederland. De Mol-ontknoping vindt plaats op 14 maart en zal op het witte doek te volgen zijn in filialen van Kinepolis, Pathé en Vue. Voor AVROTROS-leden start de kaartverkoop vandaag. Dit melden AVROTROS en Telvizier.

Voorgaande jaren was de finale van Wie is de Mol? ook al in een aantal bioscopen te zien. Toen zaten alle zalen vol. Daarom is de laatste aflevering van het 20e seizoen nu op flink meer locaties te zien; 47 in totaal. 
 

Wie is de Mol?-tickets

 
De kaartverkoop voor leden van de AVROTROS is vandaag gestart, de reguliere kaartverkoop start op 27 februari. Een kaartje kost vijf euro, en wie een voorstelling bij Kinepolis boekt krijgt er ook nog eens gratis popcorn bij. Voor een overzicht van de deelnemende bioscopen, zie de websites van de AVROTROS, Pathé en Kinepolis.
 

Vue

 
Vue heeft nog geen overzicht op zijn website geplaatst, maar volgens Televizier zijn Alkmaar, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Den Bosch, Eindhoven, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen Plein, Purmerend en Vlaardingen de deelnemende Vue-filialen.
 
Door: Nationale Recreatiegids