Normal_op_hoop_van_zegen__de_graaf_en_cornelissen__mariska_van_kolck__-_promotiebeeld

De De Graaf & Cornelissen Wisseltrofee 2019/2020 is afgelopen vrijdag uitgereikt aan Mariska van Kolck. Dit gebeurde tijdens een interview met Shownieuws, waarin werd gesproken over de musical Haal het doek maar op - van Appelscha tot Zierikzee, die 13 januari in première gaat. Dit meldt De Graaf & Cornelissen.

Het is de twaalfde keer dat de musicalproducent de wisseltrofee uitreikt aan een opmerkelijke creatieve prestatie op musicalgebied. Eerder wonnen onder meer de Marjolijn Touw en Esmee Dekker de prijs. Mariska van Kolck krijgt de wisseltrofee voor haar rol als Kniertje in de musical Op Hoop van Zegen. Een rol waarmee ze veel mensen verraste, en waarvoor ze lovende recensies kreeg.
 

Haal het doek maar op

 
Van Kolck speelde voor De Graaf & Cornelissen Entertainment eerder in de musicals Wat Zien Ik?!, Nonsens en de toneel-comedy Happy Hour. Vanaf 13 januari zal ze te zien zijn in de nieuwe Nederlandse musical Haal het doek maar op – van Appelscha tot Zierikzee. Daarnaast is ze voor het seizoen 2020/2021 is door de musicalproducent gevraagd voor de rol van Ida Straus in Titanic, naast onder anderen René van Kooten.
 
Door: Nationale Recreatiegids