Normal_rss_entry-233187

Het succesvolle toneelstuk Van je familie moet je het hebben van en met Jandino Asporaat, is op 16 december eenmalig in de Nederlandse bioscopen te zien. De registratie van de komedie wordt dan gedraaid in 21 Pathé-bioscopen door het hele land. Dat maakte distributeur Gusto Entertainment donderdag bekend.

Het stuk draait om Jandino’s meest besproken personage Judeska. Zij belandt weer in de meest bizarre situaties en maakt de problemen in het hotel van haar zus nog erger dan ze al waren.

Judeska zorgt voor volksfeest

"Het spelen van deze theatershow was een volksfeest", laat Asporaat weten. "Het is zo dankbaar een volle zaal zo hard te horen lachen wanneer Judeska de boel op stelten zet. Ik ben supertrots dat deze theatershow nu uitgezonden wordt in de bioscoop. Iedereen die de show nog niet heeft gezien, maar ook iedereen die zin heeft om nog een keer te lachen, krijgt de kans om plezier met elkaar te maken."

Het Huis van Asporaat

Behalve Asporaat zelf zijn ook Alpha Oumar Barry, Belinda van der Stoep, Tjon Rockon, Jolijn Henneman en Nienke Eijkens in het stuk te zijn. Van je familie moet je het hebben is geproduceerd door Het Huis van Asporaat, het productiebedrijf van Jandino en zijn broer.

Door: ANP

'Judeska: Van je familie moet je het hebben' is op maandag 16 december in 21 Pathé-bioscopen te zien.