Normal_rss_entry-232960

Ad Visser spreekt in de kerstvakantie in het DeLaMar Theater over David Bowie, voorafgaande aan de twee Lazarus New Year Specials. De voormalig Toppop-presentator verzorgt voor bezoekers van de musical Lazarus een speciale inleiding onder de noemer Bowie Talks.

Samen met de Lazarus-band blikt Visser vooruit op het laatste meesterwerk van Bowie, maakte producent Albert Verlinde van Stage Entertainment Nederland woensdag bekend. "De drie Bowie Talks in DeLaMar Theater tijdens de Amsterdamse Uitmarkt waren zo’n succes, dat een vervolg niet kon uitblijven. Bezoekers van de musical Lazarus worden tijdens de Bowie Talks meegenomen in de belevingswereld van David Bowie om vervolgens te genieten van de voorstelling", zegt Albert Verlinde.

De Bowie Talks vinden plaats op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam en zijn met een toegangsbewijs voor de show van die avond toegankelijk. Er zijn nog kaarten beschikbaar. In het theater is daarnaast nog de fototentoonstelling te zien met vijftien werken die concertfotograaf Bernard Rübsamen heeft gemaakt van David Bowie in Nederland, vanaf de Glass Spider Tour tot aan zijn Outside Summer Festivals Tour.

Lazarus was een van de laatste projecten waar Bowie aan werkte. De popzanger overleed op 10 januari 2016 op 69-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. De voorstelling bevat klassiekers van Bowie, zoals Heroes, Absolute Beginners, Changes, All the Young Dudes en This is Not America. Het nummer Lazarus is speciaal voor de voorstelling geschreven en later uitgebracht op Bowie’s laatste album Blackstar.

Door: ANP