Normal_rss_entry-208183

De internationale theaterhit The Choir of Man komt dit najaar voor het eerst naar Nederland. Het koor, dat volledig uit mannen bestaat, geeft in oktober twaalf optredens, zo liet Bos Theaterproducties maandag weten.

De groep maakte z'n debuut in 2017 op het toonaangevende Fringe Festival in Edinburgh. Daarna volgden een uitverkochte tournee door de VS en Australië en lovende kritieken.

Op het repertoire staan klassiekers en hits van nu uit diverse muziekgenres. De heren, allen van Ierse en Britse komaf, zingen onder anderen nummers van Adele, Avicii, Katy Perry en Queen en brengen in hun voorstelling een ode aan de kroegcultuur van het Verenigd Koninkrijk. Het publiek wordt uitgenodigd om in de zaal een biertje mee te drinken.

The Choir of Man is onder meer te zien in theaters in Assen, Leeuwarden, Heerlen, Nieuwegein, Amersfoort, Hengelo en Tilburg. De complete speellijst is terug te vinden via de website van Bos Theaterproducties. Het stuk gaat op 1 oktober in première in Theater De Stoep in Spijkenisse. 

Door: ANP