Normal_evert_thielen___vergezicht___schilderij___beeld_via_persbericht_limburgs_museum

De belangstelling voor de tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester blijft onverminderd groot. Daarom verruimt het Limburgs Museum vanaf 1 april zijn openingstijden. Dit meldt het Limburgs Museum.

Het is niet voor het eerst dat het museum in Venlo de openingstijden verruimt in verband met de Thielen-expositie. Eerder ging het al museum om die reden ook al open met carnaval: iets wat nog nooit eerder was gebeurd. Met 30.000 bezoekers blijkt de overzichtstentoonstelling met werk van de in Venlo geboren schilder Evert Thielen een enorme publiekstrekker.
 

Zeven dagen per week geopend

 
Vanaf 1 april zal het museum zeven dagen per week geopend zijn, en zullen de openingstijden in het weekend worden verruimd tot 18:00 uur, en op vrijdag zelfs tot 21.00 uur. Daarbij worden alle bezoekers van de Thielen-tentoonstelling verzocht af te spreken hoe laat ze precies de expositie willen bezoeken. De beschikbare timeslots duren twee uur en zijn op voorhand te reserveren. Om dit extra te stimuleren geldt voor online gekochte tickets een korting van één euro.
 
Overigens kunnen mensen er nog steeds voor kiezen vanaf 1 april zonder vooraf te boeken naar het museum te komen, al bestaat dan de kans dat bepaalde tijden op dat moment niet meer beschikbaar zijn. De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester loopt nog tot en met 5 mei. Voor meer informatie over de expositie en de openingstijden, zie de website van het Limburgs Museum.
 
Door: Nationale Recreatiegids