Normal_blog-970722_960_720

De Nationale Recreatiegids zoekt bloggers! Vind jij het leuk om regelmatig jouw mening over de recreatiesector in Nederland te geven? Lees dan vooral verder!

Door Nationale Recreatiegids

Ben jij ondernemer of werk jij in de recreatiebranche? Of ben jij op een andere manier expert op recreatiegebied? Deel je mening, ervaring of ideeën met onze lezers!

Bloggen voor de Nationale Recreatiegids

Bloggen voor de Nationale Recreatiegids is een leuke uitdaging die goed te combineren is met je andere bezigheden. De frequentie van aanleveren en publiceren gaat in overleg (maar wel minimaal één bijdrage per zes weken) en je bepaalt zelf waar je over schrijft. Als blogger ben je vrijblijvend aan ons verbonden en daartegenover staat dat je altijd gebruik mag maken van onze expertise en marketingmogelijkheden. Bovendien bereik je een lezersplatform meer dan 16 duizend volgers op Twitter. Daarnaast krijg je een eigen profielpagina met een foto, korte biografie, een link naar je website of social media-account en een overzicht van al je blogartikelen.

Voorwaarden 

Om in aanmerking te komen, moeten de blogteksten wel aan enkele voorwaarden voldoen. Een goede blogpost is actueel en relevant maar niet commercieel van aard, bestaat uit zo'n 300 tot 500 woorden en is uiteraard geschreven in correct Nederlands. De inhoud mag niet schadelijk of kwetsend zijn voor onze lezers. De redactie behoudt te allen tijde het recht om blogbijdragen te weigeren of niet te publiceren. Het blogartikel hoeft niet uniek geschreven zijn; de tekst mag ook elders gepubliceerd worden.

Interesse?

Meer weten of meteen aan de slag? Mail ons via redactie@nationale-media.nl (stuur bij voorkeur een proefartikel mee!).