Parc Ganuenta

Parc Ganuenta is een kleinschalig luxe park direct aan de Oosterschelde in Zeeland. De plek om tot rust te komen, te genieten van vrienden, familie in een heerlijke omgeving.  

Door Henriëtte Gerlsma

Bent u op zoek naar rust en luxe? 

Dit kleinschalige park biedt het allemaal. De luxe woningen zijn geheel zelfvoorzienend ideaal in deze tijd van Corona. De villa's zijn voorzien van een sfeervolle gashaard, meerder badkamers, een finse sauna, sunshower en een whirlpool. De meeste beschikken bovendien over een trampoline in de tuin en een Big Green Egg waarmee u zelfs in de winter heerlijk kunt BBQ'en. Een aantal hebben zelfs een privé zwembad. 
 

Optimaal genieten

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, is het mogelijk ontbijt te bestellen dat op de door u gewenste tijd wordt bezorgd. Daarnaast kunt u eten laten bezorgen, maar ook borrelplanken, een high tea, een privé kok die voor u kookt of een heerlijke massage (aan huis). 
 
Als er buiten weer wat meer kan bieden we ook zeilarrangementen op de Oosterschelde, golfarrangementen en het is natuurlijk altijd mogelijk (electrische) fietsen te huren en zo de omgeving te ontdekken.
 

Locatie

Het park ligt direct aan de Oosterschelde met 2 kleine zandstranden. Het dorp Colijnsplaat ligt slechts 5 minuten wandelen van het park. Hier vindt u diverse restaurants, een bakker, een Spar en een heus Solex museum. 
 

Meer weten? 

Kijk dan op www.ganuenta.nl of mail ons via reserveringen@ganuenta.nl. 
Komt u ook een weekend/ midweek heerlijk genieten?