Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Genieten van luxe en ruimte in eigen land

Door Parc Ganuenta
schedule 4 min
location_on [xx]km
Henriëtte Gerlsma
Parc Ganuenta is een kleinschalig luxe park direct aan de Oosterschelde in Zeeland. De plek om tot rust te komen, te genieten van vrienden, familie in een heerlijke omgeving.  

Bent u op zoek naar rust en luxe? 

Dit kleinschalige park biedt het allemaal. De luxe woningen zijn geheel zelfvoorzienend ideaal in deze tijd van Corona. De villa's zijn voorzien van een sfeervolle gashaard, meerder badkamers, een finse sauna, sunshower en een whirlpool. De meeste beschikken bovendien over een trampoline in de tuin en een Big Green Egg waarmee u zelfs in de winter heerlijk kunt BBQ'en. Een aantal hebben zelfs een privé zwembad. 
 

Optimaal genieten

Om uw verblijf nog aangenamer te maken, is het mogelijk ontbijt te bestellen dat op de door u gewenste tijd wordt bezorgd. Daarnaast kunt u eten laten bezorgen, maar ook borrelplanken, een high tea, een privé kok die voor u kookt of een heerlijke massage (aan huis). 
 
Als er buiten weer wat meer kan bieden we ook zeilarrangementen op de Oosterschelde, golfarrangementen en het is natuurlijk altijd mogelijk (electrische) fietsen te huren en zo de omgeving te ontdekken.
 

Locatie

Het park ligt direct aan de Oosterschelde met 2 kleine zandstranden. Het dorp Colijnsplaat ligt slechts 5 minuten wandelen van het park. Hier vindt u diverse restaurants, een bakker, een Spar en een heus Solex museum. 
 

Meer weten? 

Kijk dan op www.ganuenta.nl of mail ons via reserveringen@ganuenta.nl. 
Komt u ook een weekend/ midweek heerlijk genieten? 
Door Parc Ganuenta
Ganuenta 9, 4486 PL, Colijnsplaat
Door Henriëtte Gerlsma
marketing@ganuenta.nl
14 maart '24 (16:02)

Ontspannen in Luxe: Wellness Bungalows bij Recreatiepark De Koornmolen in Zevenhuizen

Welkom bij Recreatiepark de Koornmolen, waar comfort, rust en luxe samenkomen in de prachtige omgeving van Zevenhuizen. Voor degenen die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, bieden de wellness bungalows hier de perfecte toevluchtsoorden. Van ontspannende sauna's tot luxe whirlpools, deze accommodaties zijn ontworpen om in complete rust te komen.

14 juli '23 (11:37)

Recreatie voor senioren

Na een leven lang hard werken en verantwoordelijkheden te hebben gehad, verdienen senioren een welverdiende vrije tijd waarin ze kunnen genieten en ontspannen. Recreatieve activiteiten spelen een essentiële rol in het bevorderen van een gezonde en bevredigende levensstijl voor senioren. In deze blogpost zullen we de voordelen van recreatie voor senioren verkennen en enkele suggesties doen voor actieve en betekenisvolle vrijetijdsbesteding.

14 juli '23 (11:21)

Ontdek leuke en familiegerichte activiteiten

Op zoek naar avontuurlijke en plezierige activiteiten voor het hele gezin? Zoek niet verder! Nederland biedt een breed scala aan familievriendelijke attracties en evenementen die jong en oud zullen vermaken. Of je nu op zoek bent naar educatieve ervaringen, buitenavonturen of gewoon quality time met jouw dierbaren, er is voor elk wat wils.

20 april '23 (10:52)

Technologie in de recreatiesector

De afgelopen jaren heeft de technologie een enorme impact gehad op de recreatiesector. Van slimme wearables tot virtual reality, technologie heeft nieuwe manieren gecreëerd om van recreatie te genieten. In deze tekst bespreken we enkele manieren waarop technologie de recreatiesector heeft veranderd.

13 februari '23 (15:01)

Weer nieuwe camperplaatsen op de Koornmolen

Op Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen zijn weer drie nieuwe camperplaatsen aangelegd. De verharde camperplaatsen met een stukje gras bleken vorig jaar een schot in de roos en dat zorgde ervoor dat er drie nieuwe zijn bij gekomen op deze gezellige camping in Zuid-Holland.  

14 februari '22 (15:43)

Op een nieuwe manier de Rotte rond

Nieuw bij Recreatiepark de Koornmolen: E-Choppers. Er zijn vanaf heden 4 E-Choppers beschikbaar op Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen. Het is een compleet nieuwe manier van de natuur ontdekken.  

18 oktober '21 (16:14)

Parc Ganuenta***** | Luxe genieten aan de Zeeuwse Kust

Parc Ganuenta ligt centraal in Zeeland. Dé vakantieprovincie bij uitstek, met de schoonste stranden en de meest uren zon. De historische stadjes Zierikzee, Veere, Goes en  Middelburg staan garant voor sfeer en gezelligheid. Houdt u meer van rust en ruimte? Dan kunt u uw hart ophalen langs de kilometerlange fiets- en wandelroutes die Zeeland rijk is.Het park wordt momenteel nog in fasen gebouwd. Dit kan betekenen dat er op het park werkzaamheden kunnen plaatsvinden tijdens uw verblijf. Vanzelfsprekend wordt eventuele overlast tot een minimum beperkt.