Koornmolen logo

Nieuw bij Recreatiepark de Koornmolen: E-Choppers. Er zijn vanaf heden 4 E-Choppers beschikbaar op Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen. Het is een compleet nieuwe manier van de natuur ontdekken. 

 

Door Bas Roos

In de omgeving is het een begrip: een rondje Rotte. De mensen uit Zevenhuizen (en Zuidplas) zijn dit gezegde gewend. Vaak zie je hardlopers, wandelaars of fietsers dit rondje, wat ook langs Bleiswijk gaat, doen. Nu komt daar een nieuwe optie bij: de E-Chopper. De Koornmolen heeft de primeur in deze gemeente. Er zijn 4 choppers beschikbaar met een actieradius van 55 kilometer. Ze zijn te huren voor 3 of 6 uur. 

Niet alleen gasten van het, verrassend leuke, recreatiepark kunnen de choppers huren. Ook mensen van buitenaf. Er is alleen een rijbewijs of brommercertificaat nodig. Als je het rondje maakt, vergeet dan niet om de horeca in de omgeving aan te doen. Aan plezierrivier de Rotte zitten genoeg van leuke tentjes en terrasjes. En als je de chopper weer netjes hebt teruggezet bij de Koornmolen kan je altijd een hapje of drankje doen op het prijswinnende terras van het park (Brasserie 't Graanhuys). 

Kortom, een aanrader!

https://www.koornmolen.nl/nl/