Koornmolen logo

Recreatiepark de Koornmolen is leuk voor iedereen! De ligging van de Koornmolen maakt het park uniek. De Koornmolen ligt in een prachtig natuurgebied (de Rottemeren) en in de buurt van grote steden als Rotterdam, Gouda en Delft. Ook op het park zelf is er voldoende te doen. Lees hieronder vooral verder over het leuke Recreatiepark de Koornmolen.

Door Bas Roos

Het is in de introductie al een keer genoemd: 'De ligging van de Koornmolen maakt het park uniek.' Dat is ook echt zo. Zo kan het voorkomen dat je in de ochtend een fietstocht doet langs de historische Molenviergang en in de middag in de drukke binnenstad van Rotterdam staat. Dat komt nergens voor. Ook de prachtige, historische steden Gouda en Delft zijn makkelijk en snel te bereiken vanaf de Koornmolen.  
 

Camping

De Koornmolen bestaat uit een camping en een bungalowpark. De camping is helemaal groen in de Lente en Zomer. Een prachtig gezicht. Er zijn zeer ruime plaatsen en iedere plaats heeft de beschikking over een eigen stroompaaltje. Op de camping zijn er twee grote toeristische velden. Zoek je gezelligheid? Boek dan hier een plaats! Wil je toch comfort en kamperen met elkaar combineren? Ook dat kan! Op de Koornmolen zijn 16 plaatsen met privé sanitair. Een eigen unit met een douche, toilet en wastafel. En eventueel nog verwarmd ook. De plaatsen met privé sanitair zijn ontzettend populair. Ook heeft de Koornmolen speciale camperplaatsen. Sterker nog, er zijn drie soorten camperplaatsen. Er zijn nieuwe, ruime camperplaatsen. Deze plaatsen zijn verhard met een stuk gras voor de deur. Dan zijn er nog de plaatsen met kunstgras voor de deur en er zijn ook nog enkele verharde plaatsen voor de dagjes mensen. Het is ook goed mogelijk om het hele seizoen te kamperen op de Koornmolen. Hoe? Simpel! Boek een jaarplaats. Daarnaast heeft de Koornmolen nog speciale maandplaatsen en trekkershutten. 
 

Bungalowpark

Het bungalowpark van de Koornmolen bestaat uit twee verschillende soorten bungalows: 4- en 6-persoons bungalows. De bungalows beschikken over alles om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. In de keuken is er bijvoorbeeld een vaatwasser, zodat ook op vakantie niet afgewassen hoeft te worden. In de 4-persoons bungalow is er een slaapkamer met een boxspring en een slaapkamer met een stapelbed. In de 6-persoons bungalow zijn er twee slaapkamers met een boxspring en een slaapkamer met een stapelbed. Alle bungalows beschikken over een ruime badkamer met vaak een bad én een douche. Ook hebben alle bungalows een groot eetgedeelte en een ruime woonkamer. Hier is ruimte voor iedereen in de bungalow. Vanaf het bungalowpark sta je via een bruggetje zo in natuurgebied de Rottemeren. De bungalows aan de buitenrand hebben ook nog eens prachtig uitzicht richting de Molenviergang. 
 

Faciliteiten

Er is genoeg te doen op Recreatiepark de Koornmolen. Je kan een fiets huren om het gebied te verkennen of een skelter om het park al racend door te gaan. Kinderen kunnen zich ook vermaken met het animatieteam, springen op de airtrampoline, klimmen en klauteren in de speeltuin, een balletje trappen op het voetbalveld of een duik nemen in ons overdekte zwembad. 
 
Kortom, er is nog genoeg om te ontdekken. Ga lekker naar de Koornmolen en ontdek het zelf.  
 
Contact: www.koornmolen.nl of 0180-631654.