Op Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen zijn weer drie nieuwe camperplaatsen aangelegd. De verharde camperplaatsen met een stukje gras bleken vorig jaar een schot in de roos en dat zorgde ervoor dat er drie nieuwe zijn bij gekomen op deze gezellige camping in Zuid-Holland. 

 

Na goed bestuderen van de enquête bleek dat mensen met een camper toch echt op zoek waren naar plaatsen met gras voor de deur. Een duidelijk verhaal voor het management van Recreatiepark de Koornmolen, wat direct de mogelijkheid om deze te maken onderzocht. En die mogelijkheid was er. Op de bestaande, verharde plaatsen, werden kunstgrasmatten neergelegd. Zodoende hadden de mensen toch altijd een lekker zacht stukje om te zitten. Ook werden er nieuwe, zeer ruime, camperplaatsen gemaakt met een stuk gras. Samen met de NKC, grootste camperclub, van Nederland werd er onderzocht hoe de plaatsen het beste gemaakt konden worden. 

Het werd een geweldig succes! De plaatsen werden enorm veel bezocht en camperaars waren erg enthousiast. Vooral de combinatie van de plaats. de camping én het prachtige natuurgebied zorgde ervoor dat sommige campers zelfs wel 10 keer terugkwamen. Hierdoor werd er besloten om een veld op te offeren en deze ook weer te gebruiken voor nieuwe camperplaatsen met gras. Deze plaatsen liggen nog meer in de buurt van het natuurgebied en liggen recht tegenover de geitenweide van de Koornmolen. De nieuwe plekken zijn dus zowel leuk voor gezinnen met kinderen, als natuurliefhebbers. 

Benieuwd naar deze plaatsen? Neem dan een kijkje op de website van Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen. Ga naar www.koornmolen.nl.