Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Op een nieuwe manier de Rotte rond

Door Recreatiepark De Koornmolen
schedule 2 min
location_on [xx]km
Bas Roos
Nieuw bij Recreatiepark de Koornmolen: E-Choppers. Er zijn vanaf heden 4 E-Choppers beschikbaar op Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen. Het is een compleet nieuwe manier van de natuur ontdekken.  

In de omgeving is het een begrip: een rondje Rotte. De mensen uit Zevenhuizen (en Zuidplas) zijn dit gezegde gewend. Vaak zie je hardlopers, wandelaars of fietsers dit rondje, wat ook langs Bleiswijk gaat, doen. Nu komt daar een nieuwe optie bij: de E-Chopper. De Koornmolen heeft de primeur in deze gemeente. Er zijn 4 choppers beschikbaar met een actieradius van 55 kilometer. Ze zijn te huren voor 3 of 6 uur. 

Niet alleen gasten van het, verrassend leuke, recreatiepark kunnen de choppers huren. Ook mensen van buitenaf. Er is alleen een rijbewijs of brommercertificaat nodig. Als je het rondje maakt, vergeet dan niet om de horeca in de omgeving aan te doen. Aan plezierrivier de Rotte zitten genoeg van leuke tentjes en terrasjes. En als je de chopper weer netjes hebt teruggezet bij de Koornmolen kan je altijd een hapje of drankje doen op het prijswinnende terras van het park (Brasserie 't Graanhuys). 

Kortom, een aanrader!

https://www.koornmolen.nl/nl/

Door Recreatiepark De Koornmolen
Tweemanspolder 6A, 2761 ED, Zevenhuizen
Door Bas Roos
bas@koornmolen.nl
14 maart '24 (16:02)

Ontspannen in Luxe: Wellness Bungalows bij Recreatiepark De Koornmolen in Zevenhuizen

Welkom bij Recreatiepark de Koornmolen, waar comfort, rust en luxe samenkomen in de prachtige omgeving van Zevenhuizen. Voor degenen die op zoek zijn naar een ontsnapping aan de drukte van het dagelijks leven, bieden de wellness bungalows hier de perfecte toevluchtsoorden. Van ontspannende sauna's tot luxe whirlpools, deze accommodaties zijn ontworpen om in complete rust te komen.

14 juli '23 (11:37)

Recreatie voor senioren

Na een leven lang hard werken en verantwoordelijkheden te hebben gehad, verdienen senioren een welverdiende vrije tijd waarin ze kunnen genieten en ontspannen. Recreatieve activiteiten spelen een essentiële rol in het bevorderen van een gezonde en bevredigende levensstijl voor senioren. In deze blogpost zullen we de voordelen van recreatie voor senioren verkennen en enkele suggesties doen voor actieve en betekenisvolle vrijetijdsbesteding.

14 juli '23 (11:21)

Ontdek leuke en familiegerichte activiteiten

Op zoek naar avontuurlijke en plezierige activiteiten voor het hele gezin? Zoek niet verder! Nederland biedt een breed scala aan familievriendelijke attracties en evenementen die jong en oud zullen vermaken. Of je nu op zoek bent naar educatieve ervaringen, buitenavonturen of gewoon quality time met jouw dierbaren, er is voor elk wat wils.

20 april '23 (10:52)

Technologie in de recreatiesector

De afgelopen jaren heeft de technologie een enorme impact gehad op de recreatiesector. Van slimme wearables tot virtual reality, technologie heeft nieuwe manieren gecreëerd om van recreatie te genieten. In deze tekst bespreken we enkele manieren waarop technologie de recreatiesector heeft veranderd.

13 februari '23 (15:01)

Weer nieuwe camperplaatsen op de Koornmolen

Op Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen zijn weer drie nieuwe camperplaatsen aangelegd. De verharde camperplaatsen met een stukje gras bleken vorig jaar een schot in de roos en dat zorgde ervoor dat er drie nieuwe zijn bij gekomen op deze gezellige camping in Zuid-Holland.  

18 oktober '21 (16:14)

Parc Ganuenta***** | Luxe genieten aan de Zeeuwse Kust

Parc Ganuenta ligt centraal in Zeeland. Dé vakantieprovincie bij uitstek, met de schoonste stranden en de meest uren zon. De historische stadjes Zierikzee, Veere, Goes en  Middelburg staan garant voor sfeer en gezelligheid. Houdt u meer van rust en ruimte? Dan kunt u uw hart ophalen langs de kilometerlange fiets- en wandelroutes die Zeeland rijk is.Het park wordt momenteel nog in fasen gebouwd. Dit kan betekenen dat er op het park werkzaamheden kunnen plaatsvinden tijdens uw verblijf. Vanzelfsprekend wordt eventuele overlast tot een minimum beperkt.  

03 maart '21 ( 9:45)

Genieten van luxe en ruimte in eigen land

Parc Ganuenta is een kleinschalig luxe park direct aan de Oosterschelde in Zeeland. De plek om tot rust te komen, te genieten van vrienden, familie in een heerlijke omgeving.