Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Weer nieuwe camperplaatsen op de Koornmolen

Door Recreatiepark De Koornmolen
schedule 3 min
location_on [xx]km
Bas Roos
Op Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen zijn weer drie nieuwe camperplaatsen aangelegd. De verharde camperplaatsen met een stukje gras bleken vorig jaar een schot in de roos en dat zorgde ervoor dat er drie nieuwe zijn bij gekomen op deze gezellige camping in Zuid-Holland.  

Na goed bestuderen van de enquête bleek dat mensen met een camper toch echt op zoek waren naar plaatsen met gras voor de deur. Een duidelijk verhaal voor het management van Recreatiepark de Koornmolen, wat direct de mogelijkheid om deze te maken onderzocht. En die mogelijkheid was er. Op de bestaande, verharde plaatsen, werden kunstgrasmatten neergelegd. Zodoende hadden de mensen toch altijd een lekker zacht stukje om te zitten. Ook werden er nieuwe, zeer ruime, camperplaatsen gemaakt met een stuk gras. Samen met de NKC, grootste camperclub, van Nederland werd er onderzocht hoe de plaatsen het beste gemaakt konden worden. 

Het werd een geweldig succes! De plaatsen werden enorm veel bezocht en camperaars waren erg enthousiast. Vooral de combinatie van de plaats. de camping én het prachtige natuurgebied zorgde ervoor dat sommige campers zelfs wel 10 keer terugkwamen. Hierdoor werd er besloten om een veld op te offeren en deze ook weer te gebruiken voor nieuwe camperplaatsen met gras. Deze plaatsen liggen nog meer in de buurt van het natuurgebied en liggen recht tegenover de geitenweide van de Koornmolen. De nieuwe plekken zijn dus zowel leuk voor gezinnen met kinderen, als natuurliefhebbers. 

Benieuwd naar deze plaatsen? Neem dan een kijkje op de website van Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen. Ga naar www.koornmolen.nl. 

 

Door Recreatiepark De Koornmolen
Tweemanspolder 6A, 2761 ED, Zevenhuizen
Door Bas Roos
bas@koornmolen.nl
14 juli '23 (11:37)

Recreatie voor senioren

Na een leven lang hard werken en verantwoordelijkheden te hebben gehad, verdienen senioren een welverdiende vrije tijd waarin ze kunnen genieten en ontspannen. Recreatieve activiteiten spelen een essentiële rol in het bevorderen van een gezonde en bevredigende levensstijl voor senioren. In deze blogpost zullen we de voordelen van recreatie voor senioren verkennen en enkele suggesties doen voor actieve en betekenisvolle vrijetijdsbesteding.

14 juli '23 (11:21)

Ontdek leuke en familiegerichte activiteiten

Op zoek naar avontuurlijke en plezierige activiteiten voor het hele gezin? Zoek niet verder! Nederland biedt een breed scala aan familievriendelijke attracties en evenementen die jong en oud zullen vermaken. Of je nu op zoek bent naar educatieve ervaringen, buitenavonturen of gewoon quality time met jouw dierbaren, er is voor elk wat wils.

20 april '23 (10:52)

Technologie in de recreatiesector

De afgelopen jaren heeft de technologie een enorme impact gehad op de recreatiesector. Van slimme wearables tot virtual reality, technologie heeft nieuwe manieren gecreëerd om van recreatie te genieten. In deze tekst bespreken we enkele manieren waarop technologie de recreatiesector heeft veranderd.

14 februari '22 (15:43)

Op een nieuwe manier de Rotte rond

Nieuw bij Recreatiepark de Koornmolen: E-Choppers. Er zijn vanaf heden 4 E-Choppers beschikbaar op Recreatiepark de Koornmolen in Zevenhuizen. Het is een compleet nieuwe manier van de natuur ontdekken.  

18 oktober '21 (16:14)

Parc Ganuenta***** | Luxe genieten aan de Zeeuwse Kust

Parc Ganuenta ligt centraal in Zeeland. Dé vakantieprovincie bij uitstek, met de schoonste stranden en de meest uren zon. De historische stadjes Zierikzee, Veere, Goes en  Middelburg staan garant voor sfeer en gezelligheid. Houdt u meer van rust en ruimte? Dan kunt u uw hart ophalen langs de kilometerlange fiets- en wandelroutes die Zeeland rijk is.Het park wordt momenteel nog in fasen gebouwd. Dit kan betekenen dat er op het park werkzaamheden kunnen plaatsvinden tijdens uw verblijf. Vanzelfsprekend wordt eventuele overlast tot een minimum beperkt.  

03 maart '21 ( 9:45)

Genieten van luxe en ruimte in eigen land

Parc Ganuenta is een kleinschalig luxe park direct aan de Oosterschelde in Zeeland. De plek om tot rust te komen, te genieten van vrienden, familie in een heerlijke omgeving.