Nationale Recreatiegids

NRG Recreatiewoning.nl

Normal_34

Recreatiewoning.nl is een online platform met een aanbod van vakantiehuizen die te huur worden aangeboden en tweede woningen die te koop worden aangeboden. Daarnaast wordt er op Recreatiewoning.nl relevante artikelen geplaatst door verschillende auteurs die een link hebben met ons segment.

Ook biedt de website van Recreatiewoning.nl een uitgebreid landendossier aan. Hier kunt u allerlei relevante informatie vinden over diverse vakantielanden en daartoe behorende regio's.

Recreatiewoning.nl is echter meer dan alleen een verhuur- of verkoopkanaal voor recreatief vastgoed. De website is ook een vergaarbak van allerlei gerelateerde informatie welke aansluit bij het thema's als vakantiehuizen of 2e woningen. Recreatiewoning.nl heeft namelijk een samenwerking met vele vakmensen die werkzaam zijn in de leisure business.

Deze partijen schrijven relevante artikelen die naadloos aansluiten bij eerder genoemde onderwerpen. Hierdoor dient Recreatiewoning.nl steeds meer als vraagbaak voor mensen die bijvoorbeeld overwegen een tweede huis aan te schaffen in een bepaald land.

Uniek is dat er ook een kans is om via een reactieformulier welke onder elk artikel staat, één of meerdere vragen te stellen aan de desbetreffende auteur.

Klik hier om naar de website te gaan. >> Terug naar alle partners van Nationale Recreatiegids