Avonturenboerderij Molenwaard opent nieuw themagebied

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Het mocht eventjes duren, maar dan heb je ook wat. Na een jaar te hebben gebouwd aan een nieuw themagebied is Avonturenboerderij Molenwaard blij dat zij ‘Het Erf’ officieel mogen openen. Op Het Erf vind je onder ander de nieuwe attractie ‘Fien & Teun Trekkerbaan’, horecapunt ‘Bakkerij de Boerderij’ en is er een nieuwe ontdekkingstocht genaamd ‘Het Insectenpad’, meldt Het Kompas Hardinxveld.

Naast de opening van een nieuw themagebied is er ook nog eens een primeurtje voor de Avonturenboerderij. Het is namelijk voor het eerst dat er een volledig mechanische attractie in het park staat. Om dat te vieren was ook de burgemeester van gemeente Molenlanden, Theo Segers, aanwezig bij de opening van het themagebied. Samen met de kinderburgemeester van Molenlanden, Maren Mourik, maakte de burgemeester het eerste rondje in de nieuwe Fien & Teun Trekkerbaan.

Leren over insecten

Na een toespraak van de burgemeester en het eerste ritje in de trekkerbaan werd ook het nieuwe Insectenpad in het themagebied geïntroduceerd. Daar kunnen kinderen van alles leren over insecten, kunnen langs bij Bakkerij de Boerderij en natuurlijk genieten van de nieuwe attractie. Die is overigens volledig geautomatiseerd en onderweg wordt er een foto genomen van de wagentjes. 

Afbeelding: Van Hoorne Entertainment