Nieuw seizoen in Walibi Holland van start met vernieuwde Zone Play Ground

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
2 min
Attractiepark Walibi Holland heeft de deuren weer geopend voor bezoekers. Mensen die al naar het pretpark zijn geweest sinds de opening van het nieuwe seizoen hebben het misschien al gezien: de Zone Play Ground is vernieuwd. De zone staat in het teken van een speelplaats, maar volgens Walibi kunnen ook ouders zich hier prima vermaken, meldt het pretpark.

Attracties zijn warmgedraaid, nieuwe planten zijn aangelegd en de medewerkers zijn weer klaargestoomd voor het nieuwe seizoen. Tijdens het Paasweekend opende Walibi weer haar deuren. Met een vernieuwde Zone Play Ground.

Vernieuwd

Ook dit jaar heeft de speelplaats in het attractiepark een nieuwe uitstraling gekregen. Dat is op basis van een voor Walibi ontwikkelde styleguide, genaamd Festivalization. Afgelopen winter is het gebied W.A.B. Plaze – waarin zweefmolen Super Swing en boomerang achtbaan Speed of Sound staan – getransformeerd tot Play Ground: de speelplaats voor kinderen én volwassenen. In deze zone is het speelgoed van kinderen levensgroot geworden, denk aan een tol, brandweerspel en een waterboot. In het restaurant Yummy Tummy – die begin juli opent – kunnen gasten binnenkort weer genieten van de Griekse, Italiaanse, Mexicaanse of Aziatische keuken.

Afbeelding: Walibi Holland