Nieuwe vakantiehuisjes Slagharen eerder beschikbaar

Door Nationale Recreatiegids / Ilias van Bruggen
1 min
Mensen die van een luxe overnachting én een pretparkbezoek willen genieten hebben geluk. Eind vorig jaar kondigde Attractiepark Slagharen aan dat er nieuwe vakantiehuisjes worden gebouwd op het resort van het pretpark, ‘Rancho Grande’. In eerste instantie zou het voor bezoekers mogelijk zijn om vanaf 1 juli één van deze nieuwe huisjes te boeken. Nu blijkt dat mensen al per eind april een overnachting kunnen boeken, meldt Looopings.

Ook de luxe huisjes ‘Rancho Grande Deluxe’ zijn vanaf eind april te boeken. Deze huisjes zijn extra luxe – zoals de naam doet suggereren – met een infraroodsauna, grotere tv, vuurhaard en nog meer. Bij aankomst krijgen bezoekers een welkomstpakket van Slagharen cadeau. Daarin vinden gasten een badpakket en knuffel.

Spoedig verloop

Op de website schrijft Slagharen dat door het spoedige verloop van de bouw gasten al vanaf 26 april kunnen genieten van een verblijf in een Rancho Grande of Rancho Grande Deluxe. Per 26 april zijn er volgens het attractiepark 14 Rancho Grande en 16 Rancho Grande Deluxe beschikbaar. Vanaf 1 juli zijn dat er respectievelijk 28 en 32. Reserveren is al mogelijk via de website van Slagharen.