Slagharen heeft plannen voor vernieuwen vakantiepark

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Dit jaar zijn er al een aantal vernieuwingen aangebracht aan het vakantiepark op attractiepark Slagharen. Het park is nog niet klaar met vernieuwen. Ook in het komende jaar staan er vernieuwingen op de agenda. Komende winter worden nieuwe, moderne lodges gerealiseerd op de huidige camping. Deze zijn geschikt voor maximaal acht personen, meldt Attractiepark Slagharen.

Momenteel zijn de Nevada, Red Rock en Raccoon Lodges in het park de grootste accommodaties. De nieuwe lodges worden nog groter. De nieuwe vakantiehuizen zijn geschikt voor acht personen, in plaats van zes voor bovenstaande accommodaties. Met deze nieuwe lodges wil het park grotere families en gezinnen bedienen.

Energieneutraal

In totaal worden er zestig nieuwe lodges gebouwd. Die zijn vanaf juli 2024 beschikbaar. Ze zijn gebouwd volgens de BENG normering, wat betekent dat ze energieneutraal zijn. De huisjes worden voorzien van een warmtepomp, zonnepanelen en duurzame isolatie. Alle woningen worden voorzien van vier slaapkamers, twee badkamers en een woonkeuken. De nieuwe naam en het uiterlijk van de huisjes wordt later bekendgemaakt.

De huidige camping wordt vervangen door de nieuwe lodges.