Walibi verkoopt alleen online tickets voor spookhuizen

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Waar het de afgelopen jaren mogelijk was om gewoon een kaartje bij de deur van de spookhuizen in Walibi Holland te kopen, moeten bezoekers dit jaar vooraf hun tickets kopen. De kaartjes voor zowel de spookhuizen als de nieuwe walkthroughs zijn alleen nog online te bestellen, meldt Looopings. 

Dat de kaartjes alleen nog maar online te koop zijn, is te zien aan de verkoopbalie bij de gastenservice. Die is namelijk buiten gebruik. Ook zijn de kaartjes voor dezelfde dag dat je ze koopt verhoogd in prijs. Je betaalt voor een ticket voor de spookhuizen The Villa, Jefferson Manor, The Final Slay Ride, Psychoshock en Camp of Curiosities tien euro in plaats van acht euro.

Het geldt ook voor de andere walkthroughs. De actuele prijzen zijn te zien op de website van Walibi.

Duurder dan Efteling

Deze bedragen worden extra in rekening gebracht nadat je een ticket voor Fright Nights hebt gekocht. Die tickets verschillen ook in prijs. Zo werden kaartjes eerst voor ongeveer 30 euro verkocht. Nu kosten de toegangsbewijzen bijna 50 euro, wat het pretpark duurder maakt dan de Efteling. Daar kost een kaartje 45 euro.

Het afgelopen weekend is de Halloween Fright Nights in Walibi van start gegaan. De Halloween-avonden duren nog tot 29 oktober en is dan geopend van 10.00 tot 23.00 uur.