Nieuwe pincollectie in de Efteling van Fata Morgana

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Sommige bezoekers is het gisteren al opgevallen: er zij nieuwe pins verkrijgbaar in de souvenirwinkels in de Efteling. Deze collectie staat in het teken van Fata Morgana. Deze zijn verkrijgbaar bij de souvenirwinkels De Bazaar en In den Ouden Marskramer, meldt de Efteling.

De pins hebben allemaal een afbeelding van de bewoners van de Efteling-attractie Fata Morgana. Zo is er een pin met een afbeelding van de vrouw met de waterkan, de cipier met zijn gier, de Djinn, de Kalief (tovenaar), de pasja, de tijger en zijn temmer en de buikdanseres. Alle pins zijn gemaakt van metaal en hebben een goudkleurige coating.

Verrassing

Wanneer je een pin koopt, krijg je die in een gesloten verpakking. Het is een verrassing welke pin je mee naar huis neemt.

De Efteling wil met de pins de ruilhandel aanwakkeren. In het bericht schrijft het attractiepark dat je ‘jouw dubbele pins kunt ruilen met andere verzamelaars’ om zo jouw collectie compleet te maken.

De pins kosten zes euro per stuk. Er is geen maximumaantal dat je kunt aanschaffen. Daarnaast geldt de abonnementhouders hun gebruikelijke 5 procent korting.