Vrienden maken datingsite voor pretparkfans

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Datingsites zijn populair in Nederland. Maar een app voor pretparkgangers die op zoek zijn naar een nieuwe vlam was er nog niet. Tot nu. Twee Nederlandse vrienden zijn aan de slag geweest met Themepark-dating.nl. Dit concept dwaalde al een tijdje rond in de hoofden van Mark en Jacco. Nu is de website live en te bezoeken, meldt Looopings.

Wat doe je als je graag naar een pretpark toe wilt, maar dat niet alleen wilt doen? Daar hebben Mark en Jacco nu een antwoord op. Daar voegt Mark aan toe dat het niet alleen een website is voor mensen die zoeken naar een relatie, maar ook voor mensen die vrienden willen maken.

Geen dure abonnementen

Veel datingapps en -sites werken met dure abonnementen en een complex algoritme om mensen met elkaar te matchen. Daar hadden de heren geen zin in. Zij wilden een simpel platform maken. Ook wordt deze gratis aangeboden.

Locatie

Mensen die de website willen gebruiken, moeten de internetbrowser toestemming geven om de locatie in te zien. Op basis daarvan zoekt de website naar gebruikers in de buurt. Inmiddels komen de eerste aanmeldingen al binnen.