Tijdens de Dinoweken in Julianatoren ga je terug in de tijd

Door Nationale Recreatiegids
2 min
Mensen die van dinosaurussen houden kunnen de komende maand hun lol op in Julianatoren in Apeldoorn. Vanaf 1 september staat het attractiepark in het teken van deze uitgestorven kolossen. Het is de eerste keer dat het park deze themaweken organiseert. Tussen de attracties zullen dino’s rondlopen en er zijn speciale shows en activiteiten om de Dinoweken georganiseerd. Dat meldt Julianatoren.

Ook zijn er verschillende shows te zien in het park, zoals de theatervoorstelling de Grote Dinoshow en de safarishow met muisjes Jul en Julia. In het park kunnen de bezoekers levensechte dinosaurussen ontmoeten en kunnen zij babydino’s aaien.

Deze maand begint het dinoplezier al: eind deze maand kunnen kijkers de Julianatoren-karakters Dino en Dina ook zien op Videoland. Op zondag 27 augustus staat op RTL 4 het avontuur ‘Cas de Ranger en de Dinomachine’ op het programma. Een trailer hiervan is al op YouTube te zien.

Tijdmachine repareren

Cas de Ranger en Meneer Kaasgraaf krijgen in het programma te maken met echte dinosaurussen. Cas bouwde een tijdmachine waarmee zij terugreizen naar de tijd van de dino’s. Wanneer de tijdmachine kapot gaat, verschijnen de dieren ineens in Julianatoren. Tussen alle attracties door zwerven de dinosaurussen door het park.

Bezoekers krijgen de opdracht om de onderdelen van de machine op te sporen en daarmee de tijdmachine te repareren. Zo kunnen de dinosauriërs teruggestuurd worden naar hun eigen tijdperk.