Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add

Horecatest BNNVARA beoordeelt Walibi Holland met dikke onvoldoende

Door Nationale Recreatiegids
schedule 3 min
location_on [xx]km
Horecatest BNNVARA beoordeelt Walibi Holland met dikke onvoldoende / Foto: "Walibi Holland on June 15th, 2022" door Brandy Kregel
Tv-show Kassa van Omroep BNNVARA is tot de conclusie gekomen dat het eten en drinken in Walibi Holland ‘om te janken is’. Tijdens een rondgang van vlogger Nick Toet bij de vijf populairste attractieparken in het land kwam de horeca van Walibi Holland als slechtste uit de bus. 

Volgens de vlogger is alleen te spreken over de koffie in het pretpark in Biddinghuizen. Hij ging hiervoor naar de koffietent American Café in de Main Street. Vervolgens reisde Toet af naar het kiprestaurant Cock-a-Doodle-Doo om daar de frietjes en de kip te proberen. Nadat hij een frietje proefde, scheurde hij een stukje van het kartonnen bakje af om te kijken of deze misschien een betere smaakervaring zou bieden. Over de kipstukjes was hij dan wel weer te spreken. Later vindt hij zijn pizza bij Club W.A.B. ‘een dikke onvoldoende’ en valt hem tegen. Er blijken gaten in de diepvriespizza te zitten. Uiteindelijk gaat hij zelfs nog een stapje verder door te zeggen dat hij de pizza geen beoordeling wil geven.

De smaak en de prijzen (11,50 euro voor de pizza) vielen Toet flink tegen. “Walibi was om te huilen”, vertelt Toet. “De pizza was erg slecht, er zaten gaten in, de patat was karton, gewoon niet te vreten.”

Waar wel naartoe?

Aan het einde van het programma noemt Toet de ranglijst op. De vijfde plaats is gereserveerd voor Walibi, ‘was om te huilen’ en de pizza en patat waren ‘niet te vreten’. Wel was Toet aangenaam verrast door de koffie in het attractiepark.

Het beste attractiepark waar je ook goed voor eetplezier heen kunt gaan volgens de vlogger is Toverland. Daar vond hij alles wat hij at ‘goed te eten’. Een klein verbeterpuntje: de koffie.

21 juni '24 (12:53)

Kermis in Dordrecht is verhuisd en heeft plek voor vijftig attracties

Vanaf zaterdag gaat de kermis in Dordrecht negen dagen lang open. En de kermis is groter dan ooit dankzij de verhuizing van de binnenstad naar de Laan van Europa. Bezoekers kunnen genieten van meer dan vijftig attracties. Kermismeester Ruud de Dreu is enthousiast en noemt het een openluchtpretpark. Dit meldt RTV Dordrecht. 

21 juni '24 (11:03)

Fossa's voor tweede keer geboren Zooparc Overloon

Voor de tweede keer zijn in een Nederlands dierenpark fossa's geboren. In ZooParc Overloon kwamen de twee fossa's of fretkatten ter wereld. De eerste keer was in 2021, eveneens in Overloon.

20 juni '24 (11:10)

Efteling wil studiedagen in kaart brengen om drukke dagen vast te stellen

Studiedagen van scholieren betekenen voor de Efteling vaak onverwachtse drukte. Vandaar dat de Efteling op een speciale pagina op de website aan ouders vraagt om de studiedagen van hun kinderen in te vullen. Iedere ouder kan maximaal tien dagen invullen. De Efteling kan hierdoor de personeelsplanning zo aanpassen dat er op zulke dagen voldoende bezetting is. Dit meldt Looopings.

19 juni '24 (10:32)

Kermis Lelystad gaat niet door: vergunningaanvraag ‘niet realistisch’

Voor het tweede jaar op rij gaat de kermis op De Meent in Lelystad niet door. De vergunning die werd ingediend bleek ‘niet realistisch’, aldus de gemeente. Wat er dan precies niet realistisch was aan de aanvraag, dat wil de gemeente niet kwijt, meldt Omroep Flevoland.

19 juni '24 ( 9:43)

Attractie in Oud Valkeveen blijft steken: inzittenden half uur vast

Het zal een spannend half uur zijn geweest voor een aantal kinderen die dinsdag in attractiepark Oud-Valkeveen in Naarden waren. Toen zij samen met een ouder in de vrije val-attractie gingen voor een duikvlucht bleef de attractie steken. De inzittenden hebben een half uur vastgezeten, tot zij met een hoogwerker uit de attractie werden bevrijd, meldt NH Nieuws.

18 juni '24 (12:02)

Zwemkasteel Nienoord weer geopend

Na een periode van verbouwing en verduurzaming is het zwembad op Landgoed Nienoord, het Zwemkasteel, weer geopend. Vandaag starten de zwemleskinderen weer met hun zwemlessen bij Zwemkasteel Nienoord in Leek, meldt Landgoed Nienoord.

17 juni '24 (13:17)

Kan een nieuwe locatie de kermis in Nibbixwoud redden?

Een aantal jaren geleden stopte de kermis in Nibbixwoud vanwege tegenvallende bezoekerscijfers. De mogelijke oorzaak daarvan was de locatie op het parkeerterrein van sportcomplex De Dres. Daarom heeft de kermisorganisatie hernieuwde hoop, met een kermis op een nieuwe locatie, in het hart van Nibbixwoud, meldt NH Nieuws.

14 juni '24 (14:44)

Gemeente verjaagt hangjongeren met muziek van Efteling

Een parkeergarage in de gemeente Deurne werd voor lange tijd geteisterd door hangjongeren. Daar heeft het gemeentebestuur iets op gevonden: de muziek van Carnaval Festival uit de Efteling, meldt Looopings.

13 juni '24 (13:02)

Bouw Efteling Grand Hotel loopt geen vertraging op na brand

Donderdagmorgen brak er even brand uit in het Efteling Grand Hotel dat in aanbouw is. Isolatiemateriaal in een spouwmuur begon te smeulen. Er kwam veel rook vrij, maar er waren geen zichtbare vlammen. Bouwlieden wisten de situatie met een brandblusser onder controle te houden, maar desondanks kwam de brandweer snel ter plekke. Een ambulance controleerde of medewerkers die rook hadden ingeademd naar het ziekenhuis moesten. Dit meldt BN de Stem. 

12 juni '24 (15:29)

Diergaarde Blijdorp doet wegwerpbekers in de ban

Vanaf halverwege juni gaat Diergaarde Blijdorp in Rotterdam geen wegwerpbekers meer gebruiken op de to go locaties. Alle warme en koude dranken worden vanaf dan geserveerd in statiegeldbekers, die je na gebruik kunt inleveren bij speciale machines, meldt Havenloods.