Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Madame Tussauds onthult zeven Harry Styles beelden

Door Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
location_on [xx]km
Madame Tussauds onthult zeven Harry Styles beelden
Na vele verzoeken van fans heeft Madame Tussauds afgelopen zondag zeven beelden onthuld van de trendsettende soloartiest Harry Styles. De beelden van de beroemde zanger zijn nu te zien in de Madame Tussauds in London, New York, Hollywood, Berlijn, Singapore, Sydney en natuurlijk Amsterdam, meldt het wassenbeeldenmuseum.

De beelden tonen drie verschillende poses met zeven verschillende unieke outfits. Deze zijn geïnspireerd op enkele van Harry’s showstopping optredens van over de hele wereld. Madame Tussauds Berlijn toont Harry in een roze leren vest en een oversized roze bontjas, terwijl de bezoekers van het wassenbeeldenmuseum in New York Harry in een regenboogkleurige pailletten jumpsuit kunnen aanschouwen. Beide outfits zijn bekend van zijn bekende optreden op Coachella.

Madame Tussauds London viert Harry’s acteercarrière, met het beeld dat een donkergroen jasje en pistachekleurige broek draagt, bekend van de première van ‘My Policeman’.

De Love On Tour van de muziekfenomeen dient als inspiratie voor Madame Tussauds Amsterdam, Hollywood, Singapore en Sydney. In Amsterdam draagt Harry een roze geborduurd, double-breasted pak op het centrale podium in de muziekafdeling. In Hollywood draagt hij een vest met bronzen omzoomde pailletten, terwijl fans in Singapore Harry zien in zijn iconische blauw-gele tweedelige outfit van het Love On Tour-concert in Glasgow. Tot slot is hij in Sydney te zien in een roze shirt en kenmerkende roze veren boa, bekend van zijn optreden in San Jose.

Angela Jobson, Global Brand Director van Madame Tussauds: “Harry is op dit moment een van de grootste sterren ter wereld. Van uitverkochte stadions over te hele wereld tot mode-influencer, er valt niet te ontkennen dat hij een tijdloze stempel heeft gedrukt op de populaire cultuur. Toen de gelegenheid zich voordeed, aarzelden we geen moment en sprongen we op de kans op de superster aan onze collectie toe te voegen. We kunnen niet wachten tot al zijn fans hem kunnen ontmoeten op een van de zeven locaties wereldwijd.”

27 mei '24 (14:48)

Kunstdoolhof Doloris in Utrecht geopend

Afgelopen vrijdag werd het nieuwe kunstdoolhof Doloris Anoma Maze in Utrecht geopend. Het sluip-door-kruip-door doolhof stippelt een route uit langs 70 kamers, die zijn ingericht door lokale kunstenaars. Dat meldt DUIC.

27 mei '24 (12:34)

Na repetities gaan de opnames van Te Land, Ter Zee En In De Lucht van start

Efteling-bezoekers die zondag 26 mei in het park waren konden de repetities voor de opnames van Te Land, Ter Zee En In De Lucht al meemaken. Maandag 27 mei is de eerste dag van de echte opnames van het amusementsprogramma. Dit jaar maakt de show, met het laatste seizoen daterend uit 2011, na dertien jaar weer een terugkeer op televisie, meldt Looopings.

24 mei '24 (14:52)

Eigenaar Eftelstats laat statistieken door AI analyseren

Als je wel eens in de Efteling bent geweest dan herken je het vast wel: de lange wachtrijen. Maar je kunt je er wel op voorbereiden. Tenminste, Jan van Kampen kan dat. Hij is de beheerder van de website Eftelstats. Daar zijn de wachttijden en storingen van attracties in het Kaatsheuvelse pretpark te zien. Die heeft hij door laten meten, om zo tot een lijst te komen met attracties waar je het langst moet wachten. Dat meldt Omroep Brabant.

24 mei '24 (13:19)

Brancheorganisatie attractieparken staat niet achter plannen btw-verhoging

De Nederlandse branchevereniging voor dagattracties, de Club van Elf, reageert op de plannen voor recreatie in het hoofdlijnenakkoord van de vier formerende partijen. Daarin worden een aantal maatregelen aangekondigd voor de recreatiesector, zoals het verhogen van de btw voor onder andere musea en overnachtingen. De organisatie staat niet echter de maatregel, meldt Looopings.

24 mei '24 (10:14)

Waarom is de Efteling wel dagrecreatie maar een museumbezoek niet?

Net nadat de coronacrisis achter de rug is en veel musea weer meer bezoekers ontvangen, komen de formerende partijen met een programma waarin zij de belasting voor een groot deel van de cultuur- en recreatiesector willen verhogen. Daarbij wordt echter een uitzondering gemaakt voor attractieparken en ‘dagrecreatie’, meldt Brabants Dagblad.

23 mei '24 (11:17)

Buitenlandse bezoekers helpen Efteling aan recordwinst in 2023

De Efteling heeft vorig jaar een recordwinst van 37,8 miljoen euro geboekt. In 2022 ging het het attractiepark ook al flink voor de wind, toen maakte het 34 miljoen euro winst. Een groot contrast met de cijfers tijdens de coronapandemie: toen leed het park tientallen miljoenen verlies. Vooral buitenlandse bezoekers hebben in 2023 bijgedragen in het positieve resultaat van de Efteling. Dit meldt NU.nl. 

23 mei '24 (10:33)

Decorstukken Danse Macabre in Efteling aangekomen

De Efteling heeft een nieuwe mijlpaal bereikt met de komst van de eerste decorstukken voor de attractie Danse Macabre. Deze griezelige attractie, die eind 2024 haar deuren zal openen, heeft onlangs verschillende imposante beelden ontvangen. Deze beelden geven alvast een voorproefje van de sfeer en stijl van de nieuwe attractie, zo meldt Looopings.

21 mei '24 ( 9:57)

Formerende partijen willen btw verhogen, maar niet voor pretparken

Vorige week werd het coalitieakkoord van de vier formerende partijen gepresenteerd. Daarin stond dat de partijen van plan zijn om de btw op cultuur weer van 9 procent naar 21 procent te verhogen. Kermissen, attractieparken, circussen en dierentuinen zijn hiervan uitgesloten, meldt Looopings

17 mei '24 (11:20)

In natuur bedreigde okapi geboren in Safaripark Beekse Bergen

In Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek is een okapi geboren, meldt het dierenpark vrijdag. Het gaat om een mannetje met de naam Beni. In het wild worden okapi's met uitsterven bedreigd.

17 mei '24 (10:44)

Opnames Te Land, Ter Zee En In De Lucht in Efteling bij te wonen

Wie deze maand naar de Efteling gaat kan zomaar de opnames voor het tv-programma Te Land, Ter Zee En In De Lucht meemaken. Het bekende programma start de opnames in de week van maandag 27 mei. Er wordt vier keer een opname gemaakt. Bezoekers kunnen plaatsnemen op de tribune om dit mee te maken, meldt Looopings.