Site logo
searchclose
Artikelen
Vacatures
Bedrijven
search
add
Banner

Madame Tussauds onthult zeven Harry Styles beelden

Door Nationale Recreatiegids
schedule 4 min
Madame Tussauds onthult zeven Harry Styles beelden
Na vele verzoeken van fans heeft Madame Tussauds afgelopen zondag zeven beelden onthuld van de trendsettende soloartiest Harry Styles. De beelden van de beroemde zanger zijn nu te zien in de Madame Tussauds in London, New York, Hollywood, Berlijn, Singapore, Sydney en natuurlijk Amsterdam, meldt het wassenbeeldenmuseum.

De beelden tonen drie verschillende poses met zeven verschillende unieke outfits. Deze zijn geïnspireerd op enkele van Harry’s showstopping optredens van over de hele wereld. Madame Tussauds Berlijn toont Harry in een roze leren vest en een oversized roze bontjas, terwijl de bezoekers van het wassenbeeldenmuseum in New York Harry in een regenboogkleurige pailletten jumpsuit kunnen aanschouwen. Beide outfits zijn bekend van zijn bekende optreden op Coachella.

Madame Tussauds London viert Harry’s acteercarrière, met het beeld dat een donkergroen jasje en pistachekleurige broek draagt, bekend van de première van ‘My Policeman’.

De Love On Tour van de muziekfenomeen dient als inspiratie voor Madame Tussauds Amsterdam, Hollywood, Singapore en Sydney. In Amsterdam draagt Harry een roze geborduurd, double-breasted pak op het centrale podium in de muziekafdeling. In Hollywood draagt hij een vest met bronzen omzoomde pailletten, terwijl fans in Singapore Harry zien in zijn iconische blauw-gele tweedelige outfit van het Love On Tour-concert in Glasgow. Tot slot is hij in Sydney te zien in een roze shirt en kenmerkende roze veren boa, bekend van zijn optreden in San Jose.

Angela Jobson, Global Brand Director van Madame Tussauds: “Harry is op dit moment een van de grootste sterren ter wereld. Van uitverkochte stadions over te hele wereld tot mode-influencer, er valt niet te ontkennen dat hij een tijdloze stempel heeft gedrukt op de populaire cultuur. Toen de gelegenheid zich voordeed, aarzelden we geen moment en sprongen we op de kans op de superster aan onze collectie toe te voegen. We kunnen niet wachten tot al zijn fans hem kunnen ontmoeten op een van de zeven locaties wereldwijd.”

25 september '23 (11:01)

Oudste olifant van Nederland op 53-jarige leeftijd overleden

Olifant Irma is op de respectabele leeftijd van 53 jaar overleden. Dat laat Diergaarde Blijdorp weten. De olifant is na goed overleg tussen de dierenarts en verzorgers ingeslapen. Het was een moeilijke keuze, zegt Diergaarde. Irma kampte al langere tijd met gezondheidsproblemen die de afgelopen weken erger werden. Ze was flink wat gewicht verloren en erg in zichzelf gekeerd. Ook miste ze een deel van haar kiezen, wat het moeilijk maakte om te eten. Vanwege gewrichtsproblemen kreeg ze al een tijdje pijnstillers. 

22 september '23 (12:17)

Na NS en ANWB bieden ook NU.nl en AD geen kaartjes meer aan voor Dolfinarium

Mediaorganisatie DPG Media gaat in ieder geval de komende tijd geen kaartjes voor het Dolfinarium in Harderwijk meer aanbieden op haar websites. Dat betekent dat er op websites zoals het AD, NU.nl en Trouw geen tickets voor het park te koop zijn, die vaak ook met korting werden aangeboden. Daarmee volgen zij de NS en ANWB, die al eerder stopten met de kaartverkoop voor het Dolfinarium. Dat meldt dierenrechtenorganisatie Bite Back.

22 september '23 ( 9:41)

Safaripark Beekse Bergen ontvangt miljoenste bezoeker van het jaar

De familie Jansen had geen idee wat hen te wachten stond. Onder hen was de miljoenste bezoeker van Safaripark Beekse Bergen dit jaar en daarom werd de familie in het zonnetje gezet door het park. Het is niet eerder voorgekomen dat Beekse Bergen zo vroeg in het jaar al haar miljoenste bezoeker ontvangt. Dat meldt Beekse Bergen.

21 september '23 (11:23)

Verdubbeling bezoekers na werelderfgoedstatus Eise Eisinga Planetarium

Het planetarium van Eise Eisinga in Franeker (Friesland) wordt sinds het dinsdag de UNESCO-werelderfgoedstatus heeft gekregen druk bezocht, zegt directeur Adrie Warmenhoven. Hij ziet een verdubbeling in het aantal bezoekers.

21 september '23 (11:21)

Emotieonderzoek naar chimpansees gestart in DierenPark Amersfoort

In DierenPark Amersfoort is onlangs een grootschalig emotieonderzoek gestart bij de chimpanseegroep. “Hoe meer we over emoties van chimpansees en andere mensapen leren, hoe beter we hen kunnen begrijpen en hoe meer we over onszelf te weten komen”, vertelt onderzoeker en hoogleraar Cognitieve Psychologie Mariska Kret. “Het onderzoek draagt bij aan het grotere emotieonderzoek naar mensapen dat ik in samenwerking met Universiteit Leiden uitvoer.” Dit meldt DierenPark Amersfoort.

21 september '23 (10:05)

Nieuwe film ‘Wiezel de Griezel en de veranderdrank’ komt tot leven in Julianatoren

Wanneer de eerste herfstblaadjes van de bomen vallen, is het tijd voor Halloween. Van 6 oktober tot en met 5 november is het een héél klein beetje griezelig in Kinderpretpark Julianatoren. Het park wordt prachtig versierd met honderden strobalen, pompoenen en maiskolven en het bos achterin het park verandert in een mysterieus Griezelbos. Dit meldt Koningin Julianatoren.

20 september '23 (10:09)

Zonneweide van de Efteling in gebruik

Na een aantal maanden werk is het gedaan: de zonneweide bij de Efteling is klaar voor gebruik. De 12.000 zonnepanelen die naast de parkeerplaats van het attractiepark liggen, zijn sinds een paar weken actief. Dit meldt Looopings.

19 september '23 (11:38)

UNESCO roept planetarium van Eise Eisinga in Franeker uit tot werelderfgoed

Het planetarium van Eise Eisinga in het Friese Franeker is uitgeroepen tot werelderfgoed. De VN-organisatie UNESCO heeft het model van het zonnestelsel dinsdag op de prestigieuze lijst gezet.

19 september '23 (10:27)

DierenPark Amersfoort ontvangt flamingo’s van Intratuin Utrecht

Eindelijk kunnen dierenactivisten opgelucht ademhalen. De twee levende flamingo’s in de Intratuin in Utrecht zijn na meer dan 35 jaar daar te hebben geleefd naar DierenPark Amersfoort verhuisd. De Intratuin aan de Koningsweg is al meerdere malen in het nieuws geweest na klachten over de leefomgeving van de dieren. Nadat een van de flamingo’s is overleden, hebben de andere twee nu een plekje in de dierentuin in Amersfoort. Dat meldt DUIC.

18 september '23 (15:46)

Juf die kinderen meenam naar Efteling in beroep tegen ontslag

De lerares die werd ontslagen nadat zij haar schoolkinderen volgens de school stiekem meenam naar de Efteling, gaat in beroep tegen haar ontslag. Volgens de advocaat van de docente zijn er ‘onwaarheden’ verteld, wat een grote impact heeft gehad op de vrouw. De rechter gaf de school onlangs gelijk in het ontslag, maar de vrouw gaat hier nu dus tegen in hoger beroep. Dat meldt RTL Nieuws.