Geen muziekfestival One Two Tribute in Duinrell dit jaar

Door Redactie Nationale Recreatiegids
1 min
Er komt geen tweede editie van het One Two Tribute Festival in Duinrell. Vorig jaar vond het evenement plaats in het attractiepark in Wassenaar, waar imitators van bekende artiesten speelden. Het bestuur van het attractiepark was, ondanks de gemiddelde opkomst, erg tevreden over de sfeer tijdens het festival. Toch besluiten zij om dit jaar geen tweede editie te organiseren. Dat meldt Looopings.

In eerste instantie was het de bedoeling om het evenement een vaste plek te geven in de agenda van het attractiepark. Het festival zou de edities die volgden steeds verder moeten gaan groeien. Toch heeft het bestuur ervoor gekozen om dit jaar geen festival te organiseren.

Een woordvoerster vertelt dat het festival ‘inderdaad niet in deze vorm terug komt’. Volgens haar kwam het evenement niet overeen met de strategie van het bestuur. Festival- en Duinrellfans hoeven daarentegen niet getreurd te zijn: op zaterdag 16 en zondag 17 september keert het Tina Festival wel weer terug naar het attractiepark.

Door: Nationale Recreatiegids