Toverland nodigt Dylan Haegens, Kalvijn, Nina Warink uit voor YouTube-dag

Door Redactie Nationale Recreatiegids
2 min
Toverland organiseert zondag 25 juni, van 10.00 tot 18.00 uur weer de YouTube-dag. Op de derde editie van het evenement zullen de influencers Dylan Haegens, Kelvin Boerma en Nina Warink uit. Ook Giel de Winter en Stefan Jurriens van StukTV zijn aanwezig. Dit meldt Looopings. 

De YouTube-sterren zullen optreden op een podium in entreegebied Port Laguna. Iedereen met een regulier kaartje kan naar de optredens. Haegens neemt zijn YouTube-vrienden Marit Brugman, Rick Vermeulen en Teun Peters mee. Fans hebben een uur de tijd om vragen aan het team te stellen. Het viertal krijgt ook enkele uitdagingen voorgeschoteld. Later op de dag is het de beurt aan vier leraren die beroemd werden door hun TikTok-video's. Daarna verschijnen Boerma - beter bekend als Kalvijn - en Warink op het podium.

Dj-set

Het programma wordt afgesloten met een dj-set van De Winter en Jurriens. Ook in de rest van het park besteedt men aandacht aan YouTube en TikTok. Zo staat in themagebied Avalon een draaiende camera. Horecapunt Solaris wordt voor de gelegenheid bemand door Vincent van Looijengoed en Odin Blei, bekend van TikTok-filmpjes uit een ijssalon in Drenthe.

Door: Nationale Recreatiegids