Efteling Hotel wordt verbouwd deze zomer

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
De Efteling gaat het Efteling Hotel verbouwen. Het pretpark gaat de komende maanden druk bezig met het vernieuwen van het exterieur van het in 1992 geopende gebouw. De plannen voor de make-over zijn een nieuwe kleur voor het koepeldak en er worden nieuwe kleuren aangebracht rond de ramen. De werkzaamheden gaan volgende week van start, meldt Nieuws.nl.

In 2021 zijn er al eerder verbouwingen geweest in het hotel. Toen zijn 98 comfortkamers en 4 junior suites gerenoveerd. Daarnaast werden er twee nieuwe hotelkamers gebouwd op de bovenste verdieping en is het hotel verder meegenomen in de thematisering. Ook de aankomende verbouwingen worden afgestemd op het thema.

Verbouwingen

Het hotel is tijdens de verbouwingen gewoon toegankelijk voor publiek. De werkzaamheden gaan tot de zomer duren. De koepeltorens krijgen een nieuwe messing kleur en rond de ramen komt een nieuwe accentkleur donkerblauw. Daarna wordt ook het interieur op de begane grond in dezelfde stijl vernieuwd. Op de begane grond staat de receptie, net zoals een barretje, een restaurant en een souvenirwinkeltje.

Door: Nationale Recreatiegids