Duinrell kondigt nieuwe attractie aan in nieuw Amsterdams themagebied

In juli 2023 opent Duinrell een nieuwe familieattractie: De Oude Lijnbaan. Deze nieuwste attractie is een Oldtimerbaan en wordt onderdeel van het nieuwe Amsterdamse themagebied. Hier kunnen bezoekers in oude bussen en trucs op een laag tempo rondjes rijden. Dit meldt Duinrell in een persbericht. 

Bezoekers kunnen op de Oude Lijnbaan met 6 km/u een rondje rijden in een gethematiseerde oude bus of een oude truck. Per voertuig is er plaats voor vier personen en kinderen kunnen voorin zelf sturen. De attractie komt achter het nieuwe gebouw van de Arcade te liggen, op de oude locatie van de Midgetgolfbaan. De Oude Lijnbaan zal naar verwachting medio juli worden geopend. Meer informatie over de attractie en de exacte openingsdatum wordt bekendgemaakt op de website en social media-kanalen van Duinrell.

Amsterdams themagebied

Eerder kondigde Duinrell al andere vernieuwingen aan in het attractiepark en het vakantiepark. In het attractiepark wordt het gebied vanaf de Arcade tot aan de trampolines helemaal vernieuwd en gethematiseerd in het thema ‘Amsterdamse grachten’. De bouw hiervan is momenteel in volle gang. Naar verwachting is dit nieuwe themagebied medio april open. Daarnaast investeert Duinrell in het vakantiepark in meer dan 30 nieuwe verblijfsaccommodaties. Deze nieuwe verblijfsaccommodaties worden vanaf vrijdag 7 april verhuurd aan verblijfsgasten van Duinrell.

Door: Nationale Recreatiegids