Walibi organiseert game-weekend in april

Op 22, 23 en 24 april draait het in Walibi Holland alleen nog maar om één ding: gamen. Dit weekend organiseert het park namelijk Walibi Play. Hier zullen populaire games centraal staan zoals Fortnite, Minecraft en Just Dance, die verspreid over het hele park gespeeld kunnen worden. De attracties blijven daarnaast ook gewoon open. Dit meldt het park in een persbericht. 

Tijdens het gamefestival in het park kunnen kinderen, en hun ouders, op veel plekken in het park videogames gaan spelen. Lief hebbers van  Fortnite, Minecraft, Just Dance, Rocket League en Roblox kunnen naar hartelust komen spelen, maar er zijn er nog veel meer. Walibi beloofd een uitgebreide selectie van klassiekers én nieuwe spellen. Zo komt er ook een heuse retro zone met Pac-Man, Mario Kart en vele andere klassieke arcadespellen. 

Youtubers 

Als kers op de taart heeft het park ook meerdere professionele gamers uitgenodigd. Kinderen kunnen zo bekende spelers als Paraduze, FEMS en Alex Klein live zien spelen, en het zelfs tegen ze opnemen. 

Walibi Play vindt plaats op zaterdag 22, zondag 23 en maandag 24 april 2023 van 10 tot 18 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via de website.