Bierfestival Brew@theZoo in Beekse Bergen keert dit jaar terug

Er komt een nieuwe editie van het bierevenement Brew@theZoo in de Beekse Bergen. Vorig jaar werd tijdens het festivalseizoen de eerste editie georganiseerd. Op het bierfestival konden bezoekers na de reguliere sluitingstijd tientallen verschillende soorten bier proberen tussen de dieren. Toen werden er losse kaarten verkocht, die bijna allemaal de deur uit gingen, meldt Looopings.

De vorige editie van Brew@theZoo was een succes. Daarom gaat het safaripark een nieuwe editie organiseren. Dit jaar is dat op 23 en 24 juni. Dan kunnen gasten ruim tweehonderd verschillende soorten bieren gaan proberen van meer dan vijftig brouwerijen. Daarvoor werkt het dierenpark samen met de Swinkels Family Brewers.

Het evenement is voor bezoekers van 18 jaar en ouder en duurt van 17:30 tot 22:30 uur. De verschillende safari’s zijn gewoon beschikbaar. Daarnaast is er een pendelservice waar bezoekers gebruik van kunnen maken. Dan hoeven die niet zelf te rijden.

Tickets

Tickets voor het festival kosten 45 euro. Daarbij krijg je ook drie muntjes voor een gerechtje, vijf munten voor biertjes en een goodiebag. Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel: vorig jaar haalde de Beekse Bergen meer dan 8.500 euro op voor giraffen in Ethiopië.

Door: Nationale Recreatiegids