Attractiepark de Waarbeek krijgt dinogebied met vulkaan en nieuw attracties

Het Overijsselse pretpark de Waarbeek is druk bezig met het verbeteren en vernieuwen van zijn park. Eerder kreeg het al vijf nieuwe attracties en een nieuwe entree, nu heeft Waarbeek aangekondigd dat er een Dino World komt, met dinosaurussen en een volkaan. Ook komen er nieuwe attracties in het gebied. Dit meldt Looopings. 

Eigenaar Kevin Moespot beloofd "een ware beleving vol spanning en sensatie waarin gasten miljoenen jaren terug in de tijd worden getransporteerd." Met de nieuwe attracties hoopt hij dat de Waarbeek naast een van de oudste parken in Nederland ook een van de bekendste wordt. 

Botten opgraven en rondreizen

In het nieuwe gebied wordt een bestaande rondrit wordt getransformeerd tot de Dino Express. Bezoekers nemen plaats in mijnkarretjes voor een tocht langs de vulkaan - die op uitbarsten staat - en door een grot met meerdere bewegende dino's. Daarnaast komt er de Dino Discovery, waar het mogelijk is om zelf dinobotten op te graven. Verder komt er de rollercoaster Raptor Adventure en een 7,5 meter hoge Brachiosaurus te staan. Tot slot krijgt Postbode Pelle, de mascotte van de Waarbeek, een theatershow met babydino's.

Dino World wordt naar verwachting officieel geopend bij de seizoensstart op zaterdag 1 april.