Spelletjes spelen in nieuwe sportsbar in Slagharen

Door Redactie Nationale recreatiegids
2 min
Vandaag heeft attractiepark Slagharen een nieuwe horeca-locatie geopend. De Silver Dollar Bar is een sportsbar in westernstijl. In de bar kan je sportswedstrijden kijken of spelletjes spelen onder genot van een drankje. Dit meldt Pretwerk. 

Volgens Slagharen vult de bar een behoefte die al langer heerste in het park. Gesteld wordt dat het een fijne afwisseling biedt ten opzichte van de rest van het park. Bezoekers kunnen er even tot rust komen en genieten van een sportwedstrijd zoals de F1 of voetbal op de tv, of een spel spelen op een van de speciaal ingerichte tafels. De Silver Dollar Bar bevindt zich in de Main Street van Slagharen.

Vernieuwingen

Het park heeft de afgelopen tijd meerdere attracties en locaties vernieuwd. De Silver Dollar Bar is het laatste stukje in die reeks. Zo werd de Lucky Nugget gerenoveerd en kregen de attracties Free Fall, Expedition Nautilus en Gallopers dit jaar een opknapbeurt. Alle Raccoon Lodges in het vakantiepark hebben nieuwe banken gekregen. In de horeca zorgde Slagharen voor digitale bestelopties en nieuwe concepten, waaronder Coca-Cola Freestyle. Verder werden twee nieuwe podia gerealiseerd waar ook een nieuw entertainment programma te zien is. 

Door: Nationale Recreatiegids